Skip to content
Brand

Bekijk de eigen zomercollectie van Sneakersnstuff

10 juli 2023 19:51
Bekijk de eigen zomercollectie van Sneakersnstuff

Sneakersnstuff, beter bekend als SNS, heeft een eigen Summer Capsule collectie voor de zomer van 2023. De items uit de collectie worden gekenmerkt door speelse graphics. We laten ze je hier in detail zien!

De SNS zomer collectie

De nieuwe SNS Summer Capsule collectie is perfect voor de vakantiedagen. De collectie van SNS komt met zomerse shirts, shorts en natuurlijk bijpassende sokken.

De tees hebben seizoensgebonden prints en een relaxte, comfortabele pasvorm. Zoals we gewend zijn van SNS, zijn alle tees gemaakt van biologisch katoen. Op de voor- en achterzijden zien we het logo van het merk.

Passend bij de combo komt het team met ripstop shorts in de kleuren zwart en groen. De gemêleerde sokken geven je outfit een subtiele twist en hebben een tweekleurig effect.

Good to Know

SNS is in 1999 opgericht uit liefde en nieuwsgierigheid voor de cultuur en het leven rondom sneakers, mode, kunst, muziek en basketbal. Tegenwoordig is SNS een wereldwijd merk met vestigingen in New York, Los Angeles, Tokio, Parijs, Londen, Berlijn en Stockholm.

Je kunt de collectie al direct bij Sneakersnstuff kopen. Op hun website vind je ook de most hyped sneaker styles, populaire merken en nog veel meer! Bekijk ook ons sneaker nieuws voor meer informatie over sneaker en streetwear collecties.