Skip to content
Newsfeed

Bekijk de eerste beelden van de Nike Air Jordan 5 ‘Olive’

30 augustus 2023 10:00
Bekijk de eerste beelden van de Nike Air Jordan 5 ‘Olive’

Een van de geliefde retro colorways van de Air Jordan 5 zal zijn terugkeer maken! Oorspronkelijk uitgebracht in het jaar 2006, wordt de Nike Air Jordan 5 ‘Olive’ opnieuw gereleased in het voorjaar van 2024. Alles wat we tot nu weten over deze release en de eerste beelden lees en bekijk je hieronder.

Met een militair achtig patroon, is deze sneaker uitgerust met zachte suède panelen. Deze zijn ondergedompeld in een ‘Olive’ tint, wat een verwijzing is naar de naam van de colorway. Daarnaast zijn de veters en veterogen in dezelfde kleur uitgevoerd. Opvallend zijn ook de tongen met oranje accenten op de Jumpman-logo’s en de binnen voering. De tussenzolen hebben een grijsgroene tint, aangevuld met oranje accenten, zoals het haaientandpatroon, en subtiele grijze spikkels.

Tot slot zorgt de Nike Air technologie aan de binnenkant voor responsieve demping, terwijl de gewatteerde kraag en tong voor extra comfort en ondersteuning zorgen.

Al moet de release nog bevestigd worden door Jordan Brand, wordt de Air Jordan 5 ‘Olive’ naar verluidt in volledige family sizes uitgebracht op 9 maart 2024.

Bekijk voor nu de eerste beelden van de AJ5 ‘Olive’ hieronder. En blijf via onze nieuwspagina en Instagram op de hoogte van deze en andere aankomende releases!

Nike Air Jordan 5 'Olive' on feet
Nike Air Jordan 5 'Olive'
Nike Air Jordan 5 'Olive'
Nike Air Jordan 5 'Olive' aan voet
Nike Air Jordan 5 'Olive' achterkant
Nike Air Jordan 5 'Olive' zijkant
Nike Air Jordan 5 'Olive' hiel
Nike Air Jordan 5 'Olive'
Nike Air Jordan 5 'Olive' buitenzool
Nike Air Jordan 5 'Olive' in sneaker box
Nike Air Jordan 5 'Olive' toe box
Nike Air Jordan 5 'Olive' details
Nike Air Jordan 5 'Olive' details