Skip to content
Upcoming

Battle: Wasmiddel vs. Jason Markk

5 februari 2018 13:32
Battle: Wasmiddel vs. Jason Markk

Niets is lelijker dan vieze sneakers. Natuurlijk kunnen sneakers niet brandschoon blijven, zeker niet na een avond stappen of een festival. Wij hebben voor jullie een experiment gedaan wat nou de beste manier is om je sneakers schoon te maken. Jason Markk is een bekend schoonmaakmiddel voor je sneakers dat goed schijnt te helpen, maar is dit echt zo? Op een aantal forums kan je  lezen dat wasmiddel schijnt te helpen. Wij hebben deze 2 manieren onderzocht door de vieze nike’s schoon te maken met beide manieren.

Before:

Wasmiddel

Benodigdheden:
-Wasmiddel
-tandenborstel
-borstel
-bakje voor eventueel wat water

Stap 1. Verwijder overtollig vuil eerst met een zachte borstel (schoenborstel of oude tandenborstel) om de buitenzool te reinigen.

Stap 2. Meng warm water en een kleine hoeveelheid wasmiddel om een ​​licht zeepachtig mengsel te maken. Breng een kleine hoeveelheid van het mengsel op een spons, zachte doek of zachte borstel  en maak de sneaker schoon.

Stap 4. Breng een kleine hoeveelheid warm water aan op een andere spons of zachte doek om het overtollig wasmiddel te verwijderen.

Stap 5: Dit is het eindresultaat van schoonmaken van sneaker met wasmiddel. Zoals je kunt zien zitten er nog veel vlekken op en zijn de sneakers niet brandschoon.

Jason Markk

Benodigdheden:
-Jason Marll premium shoe cleaner
-Jason Markk borstel

Op het doosje staat precies een beschrijving van wat je moet doen, maar hieronder bevindt zich nog een tweede beschrijven zoals wij het hebben gedaan.

Stap 1. Haal met de borstel eerst al het vuil weg.

Stap 2. Dip de borstel in een kom met water en breng een minimale hoeveelheid van de Jason Markt op de borstel om te poetsen.

Stap 3. Borstel de schoenen om een schuimende werking te creëren. Zoals je op de foto kunt zien geeft het Jason Markk product veel schuim af en krijg ik al snel het gevoel dat het vuil er makkelijker af gaat.

Stap 4. Laat de sneakers opdrogen (min. 24 uur) en je zal merken dat de hardnekkige vlekken eruit zijn.

After:

Zoals je op de foto’s hebt kunnen zien is bij het ‘wasmiddel’ experiment alleen het grove vuil weggaan, het hardnekkige vuil zit er nog steeds op. De sneakers waarvan ik had gehoopt dat die brandschoon zouden worden, blijven vies. Maar wees niet gerust! Onze goeie vriend Jason Markk heeft ons goed geholpen! De sneaker is een stuk schoner geworden dan met het wasmiddel. Jason Markk is ook een zeer fijn product om mee te werken, het ruikt lekker fris!

Geïnteresseerd in Jason Markk producten > klik HIER

Zijn de sneakers niet schoner geworden? Helaas, het lijkt er op dat je sneakers hun best tijd hebben gehad, klik HIER om even bij onze collectie te kijken voor nieuwe sneakers.