Skip to content
Upcoming

Baskèts Amsterdam // Lekker opvallend met de Nike M2K Tekno

28 maart 2019 14:39
Baskèts Amsterdam // Lekker opvallend met de Nike M2K Tekno

De zon komt de laatste tijd al wat vaker achter de wolken vandaan. Daarnaast gaat de klok zondag 31 maart alweer een uur vooruit, dat betekend dat we ook nog eens langer van de zonnestralen mogen genieten. Een sneaker die perfect tot zijn recht zal komen dankzij de zon, is de Nike M2K Tekno ‘White’.

De Nike M2K Tekno is nog een vrij nieuw model. De sneaker werd namelijk afgelopen jaar, maart 2018, voor het eerst gereleased. Dit was op dat moment een WMNS only release. In de maand juli in hetzelfde jaar kwam de Nike M2K tekno dan eindelijk ook voor de mannen. Ondanks dat het model in 2018 gereleased werd, vindt het zijn oorsprong bij de Nike Air Monarch. Deze sneaker was namelijk de inspiratie voor de huidige Dad Shoe sneaker van Nike.

De details

Deze colorway van de Nike M2K Tekno ‘White’ zal perfect opvallen op het moment dat het zonnetje erop schijnt. De upper is een combinatie van leer, synthetisch materiaal en textiel voor ondersteuning en comfort. Het bovenwerk heeft een fris witte kleur gekregen. Naast wit vind je ook de kleur ‘Cool Grey’ terug op de upper. Deze kleur is verwerkt in de band die over de hak loopt en als omlijning van de Swoosh aan de zijkanten van de sneaker. De opvallende sneaker is op een typische Dad Shoe midsole geplaatst. Deze is gemaakt van licht foam om een zachte demping te creëren. Uiteindelijk wordt de sneaker afgemaakt met een zwart rubberen outsole.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike W M2K Tekno

Prijs: €99,95
Colorway:White/White-Cool Grey-Black
Stylecode: BQ3378-100
Shoplink: Klik hier om de sneaker te shoppen >>