Skip to content
Newsfeed

BAPE x Reebok SS22 collab info

11 januari 2022 12:16
BAPE x Reebok SS22 collab info

BAPE en Reebok slaan opnieuw de handen ineen en komen met een SS22 collectie. De twee merken zijn geen onbekende van elkaar en hebben in het verleden al vaker samengewerkt. In de nieuwe collectie zien we de sneakers Club C en Instapump Fury voorbij komen. De BAPE x Reebok collab zal op 15 januari 2022 gereleased worden.

Na de eerste tease van de collab begin januari, zagen we op 10 januari de volledige collab op het Instagram account van BAPE verschijnen. In de campagne zie we artiesten Bryson Tiller, Ryan Trey, en Nia Sultana in de sneakers van de collab. Zo krijgt de klassieke Reebok Club C een BAPE make-over, evenals de Instapump Fury.

Ondanks het feit dat de twee merken twee nieuwe paartjes uitbrengen, valt het op dat de Club C een bekende look heeft. Zo brachten de twee merken in september 2021 ook samen een Club C uit. Ook dit paartje had een witte upper met rode en blauwe stitching. Op de zijkant is het STA logo gezet.

Ook de Instapump Fury heeft een bekende look en lijkt verdacht veel op zijn voorganger. Zo kwamen de twee merken in augustus 2021 ook met een kleurrijke camo Instapump Fury. Hierbij is het BAPE logo op de neus gezet en deelt de upper verschillende camo prints. Hierbij worden de kleuren groen, paars en rood gecombineerd.

De twee sneakers zullen op 15 januari 2022 gereleased worden.

BAPE x Reebok SS22
BAPE x Reebok SS22
BAPE x Reebok SS22
BAPE x Reebok SS22
BAPE x Reebok SS22
BAPE x Reebok SS22