Skip to content
Upcoming

BAPE komt met een nieuw model, de Bape Shark Face

3 juli 2018 14:53
BAPE komt met een nieuw model, de Bape Shark Face

Na de succesvolle samenwerking met cartoon icoon Popeye voor een volledige kledingcollectie en accessoires komt het Japanse streetwear merk Bape met iets nieuws, de Bape Shark Face.

De lookbook van de aankomende herfst/winter 2018/2019 collectie is recentelijk gepresenteert en naast alle trainingspakken, patchwork jassen en camouflage-kimono’s heeft het Japanse merk naast de bekende Bapesta een nieuwe sneaker toegevoegd, de Shark Face.

De sneaker 

Als we kijken naar de sneaker zelf zien we overduidelijk dat het gaat over een typische Bape sneaker. De bekende shark-face en de WGM branding zijn twee dingen die ons direct opvallen. Verder zien we ook dat de sneaker dit keer een high-top is, een type model wat we nog niet hebben gezien van Bape.

De sneaker is gemaakt van een lederen bovenwerk waarop de typerende ‘WGM’ branding en de shark face centraal staan. Naast de haaientanden zien we ook de ogen. Op de heel zijn doodle-achtige tribals aangebracht in een dunne witte lijn.

Toch zien we nog kleine invloeden van de Bapesta, zoals de bape-star logo op de binnenkant van de sneaker. Op de toebox zien we een lichte geperforeerd detail. De gehele upper rust op een rubberen midsole in het wit.

Een releasedatum is nog niet bekend maar houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates!