Skip to content
Upcoming

BALR. X Mason Garments // Release Info

24 mei 2019 17:27
BALR. X Mason Garments // Release Info

Eerder schreven wij al over over de aanstaande BALR. x Mason Garments collectie. Morgen zaterdag 25 mei 2019 is het eindelijk zover, dan komt de samenwerking tussen BALR. x Mason Garments uit.

De collectie bestaat uit 2 verschillende sneakermodellen, namelijk de Torino en de Roma sneakers. Het Torino model komt in twee colorways, namelijk zwart en wit. De Torino White beschikt over een witte upper en een witte zool. Op de buitenkant van de upper staat het kenmerkende ‘Mason’ logo in gouden letters. Op de rubberen midsole staat “Life Of A BALR” gedrukt en op de tong van de rechter sneaker vind je ‘Mason’ en op de linker sneaker staat ‘BALR’. Ook deze namen staan in gouden letters. Naast deze vier verschillende sneakers komen er ook nog andere kledingstukken uit, waaronder een t-shirt, shorts, een trainingspak en een trui.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via balr.com en masongarments.com. Ook is het mogelijk om morgen naar de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven te gaan om de collectie als eerste te shoppen. Ook de BALR. stores in Amsterdam en Utrecht beschikken ook over de samenwerking. Wij van Sneakerjagers hebben de eer om alle drie de paartjes te unboxing, check de video hieronder!

Wil jij voortaan up-to-date blijven van alle releases? Houdt dan goed onze releasekalender in de gaten, zodat jij nooit meer een release mist!BALR. x Mason Garments

BALR. X Mason Garments Torino 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

BALR. x Mason Garments
BALR. x Mason Garments

BALR. X Mason Garments Roma 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

BALR. x Mason Garments

BALR. X Mason Garments Roma 'Black'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders