Skip to content
Brand

ASICS outfits om te trainen in style

29 september 2022 12:13
ASICS outfits om te trainen in style

Nu de winter voor de deur staat en steeds meer mensen overstappen van buiten- naar binnensportscholen, is het tijd om je sportschoolkast te updaten. Uiteraard wil je er zowel in de sportschool als onderweg zo goed mogelijk uitzien. Daarom hebben we uit de hele ASICS® collectie een fitnessoutfit voor hem en haar samengesteld. Ze hebben een enorme collectie dus het was niet makkelijk om een outfit te selecteren, maar bij deze!

Je kunt ook de website van ASICS® bezoeken met onderstaande knop om zelf te bladeren.

MOVEKOYO JACQUARD TEE

We beginnen deze lijst met een outfit voor de dames. Het eerste item dat we hebben is de Movekoyo Jacquard Tee. Dit T-shirt is gemaakt van sneldrogend materiaal en houdt je lichaam koel tijdens het sporten. Ideaal dus om te dragen naar de sportschool. Om het nog beter te maken, is het voor meer dan 50% gemaakt van gerecyclede materialen.

TIGER 7/8 LEGGING

Om bij het roze-thema te blijven hebben we de bijgesneden Tiger 7/8 panty. De panty is net niet volledig en laat de enkels zichtbaar. De legging is zwart met roségoudkleurige logo’s op het been. De Tiger 7/8 heeft een flatterende en ondersteunende brede tailleband. Door het sneldrogende en zachte materiaal is deze legging perfect voor bijvoorbeeld workouts of yoga.

TIGER SWEATSHIRT

Uit dezelfde collectie als de leggings hierboven, hebben we het Tiger truitje. Dit stuk is ideaal voor tussen de in sets of yoga. Het werkt ook als casual trui voor buiten en door de cropped fit is het makkelijk te combineren met een legging.

PADDED JACKET

Mocht je buiten willen trainen of gewoon op weg naar huis zijn, dan hebben we ook iets voor je. Deze gewatteerde jas houdt je warm in alle weersomstandigheden. De jas is voorzien van een volledige rits die sluit tot aan je kin om geen warmte te laten ontsnappen.

GEL-KAYANO 14

Om de outfit af te maken hebben we de ASICS GEL-KAYANO™ 14 sneakers in een mink/crème kleurstelling. De schoen heeft een jaren 2000 esthetiek met moderne twists. De sneaker heeft een gelaagd bovenwerk dat gemaakt is van leer en mesh. In de tussenzool vind je de GEL™ technologie voor comfort de hele dag door.

SEAMLESS SS TOP

Nu de mannen. We beginnen de mannenoutfit met dit naadloze shirt met korte mouwen. Naadloos kan maar één ding betekenen, puur comfort. Dit T-shirt houdt je comfortabel terwijl je al je trainingsdoelen bereikt. De in het shirt gebruikte ACTIBREEZE™-technologie zorgt voor een verhoogd ademend vermogen waardoor je droog blijft.

COURT M 9IN SHORT

Vervolgens hebben we de Court 9In shorts. Deze shorts zijn gemaakt van geweven lichtgewicht materialen voor optimale vochtregulatie. De Court 9In shorts hebben ook een mesh voering langs de tailleband voor een beter ademend vermogen en de splitten aan de zijkant geven extra bewegingsvrijheid. Met de trekkoorden verstel je de short gemakkelijk zodat hij je perfect past.

CORE WOVEN TROUSERS

Voor het geval je besluit om te gaan joggen of het buiten een beetje koud is terwijl je van de sportschool naar huis gaat, of je gewoon wat meer wilt zweten tijdens cardio, hebben we de Core Woven broek uitgekozen. De zacht geweven materialen houden je warm en comfortabel tijdens elke training. De voorgevormde kniepanelen zorgen voor nog meer bewegingsvrijheid.

ICON JACKET

Om de kou te kunnen trotseren combineren we de Woven broek met dit Icon jack. Dit jack heeft een graphic en ASICS® branding op de rechterarm en een reflecterend logo op de borst. Het Icon jack is ontworpen om je warm en comfortabel te houden tijdens trainingen, maar het casual ontwerp maakt het ook ideaal om dagelijks te dragen. Het jack heeft zakken aan de voorkant waar je kleine spullen zoals je telefoon of sleutels in kunt opbergen.

GEL-LYTE III OG

En als laatste hebben we de GEL-LYTE™ III OG sneaker in een ‘piedmont grey’ colorway. De OG hardloopschoenen, oorspronkelijk ontworpen en uitgebracht in 1990, zorgen al meer dan 30 jaar wereldwijd voor stijl en comfort.

De schoen heeft een tweedelige tong die deze sneaker zeer uniek maakt. De GEL-LYTE™ is voorzien van de GEL™ technologie onder de hielen voor ultiem comfort en schokabsorptie. Niet alleen voor fitness maar ook een geweldige daily beater!

Dat waren de ASICS® outfits die wij, bij Sneakerjagers, voor jou hebben samengesteld. Wil je zelf door de collectie bladeren, klik dan op de knop hieronder. Vergeet niet om regelmatig onze nieuwspagina te checken om dit soort artikelen nooit te missen.

Je kunt ook de Sneakerjagers app downloaden om push notificaties over sneaker releases te ontvangen!