Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 ‘Summit White’ beschikt over een geheime colorway

20 november 2020 14:25
De Nike Air Max 1 ‘Summit White’ beschikt over een geheime colorway

Aan het begin van het jaar kregen we bijna geen Air Max 1 releases meer te zien en gingen de geruchten zelfs rond dat de productie voor de legendarische sneaker zou gaan stoppen. Gelukkig was dit niet waar en komen er langzamerhand steeds meer colorways uit op de sneaker. De opkomende Air Max 1 ‘Summit White’ lijkt op het eerste opzicht gewoon op een witte Air Max 1, maar blijkt stiekem toch meer in zich te hebben.

De Air Max 1 kwam voor het eerst uit in 1987 en was ontworpen door Tinker Hatfield. Tinker liet bij zijn design voor het eerst de Air Unit zien, hierdoor leek het net of dat er een gat in de sneaker zat. Het idee van het laten zien van de Air Unit komt van het gebouw Centre Pompidou in Parijs. Dit gebouw laat namelijk alle leidingen aan de buitenkant zien. De Air Max 1 was de geboorte van één van de beste sneaker lijnen aller tijden.

Nike Air Max 1 ‘Summit White’ | DC9204-100

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit leer. Een klein leuk detail is toegevoegd op de tong en hiel. Hier is namelijk de Swoosh in tweeën gesplitst en heeft de kleur bruin en wit gekregen. Wat deze sneaker zo bijzonder maakt is dat je een doekje bij de sneaker krijgt waardoor jij de onderste laag van de sneaker kan laten zien. Deze onderste laag heeft een bruine kleur en matched zo goed bij de gespleten Swoosh.

De Nike Air Max 1 ‘Summit White’ komt uit op dinsdag 1 december bij Nike voor €140. bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

DC9204-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'Summit White'
Air Max 1 'Summit White'
Air Max 1 'Summit White'
Air Max 1 'Summit White'
Air Max 1 'Summit White'
Images by Nike