Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Air Max 1 WMNS ‘His and Hers Pack’

18 december 2020 13:12
Release Reminder: Nike Air Max 1 WMNS ‘His and Hers Pack’

2020 was een mooi jaar voor de Nike Air Max 1. Zo zijn er weer een hele hoop colorways uitgekomen. Zoals de ‘Lemonade’, DENHAM en SNKRS Day. Gelukkig is 2020 nog niet voorbij en kunnen wij op zaterdag 19 december nog een heerlijke colorway verwachten op de Air Max 1.

De Nike Air Max 1 kwam voor het eerst uit in 1987 en is ontworpen door Tinker Hatfield. Dit was de eerste keer dat er een zichtbare air unit te zien was op een sneaker. De inspiratie van het laten zien van de Air Unit kwam door het Centre Pompidou in Parijs, waar alle leidingen aan de buitenkant van het gebouw te zien zijn. Door het laten zien van de Air unit verloor Tinker bijna zijn baan. Toch is de sneaker na 33 jaar uitgegroeid tot een icoon en is de Air Max serie een van de grootste ter wereld.

Nike Air Max 1 WMNS ‘His and Hers Pack‘ | DH5493-100

Op het eerste aanzicht lijkt deze Air Max 1 op een normale colorway, maar toch is er meer aan de hand met deze sneaker. Het bovenwerk is geheel gemaakt van wit leer. Op de hak en op de tong is de Swoosh geborduurd op het leer in een witte en bruine kleur. De Swoosh op de midfoot daarentegen is ingedeukt en mengt zo mooi met het bovenwerk. Maar wat is er nou zo bijzonder aan deze colorway? Bij de sneaker krijg je een speciaal doekje, waarmee jij de bovenste laag van het leer eraf kan halen. Onder deze eerste laag zit dan een bruine kleur. Met dit extraatje kan jij je sneaker zo maken zoals jij wilt. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole.

De Nike Air Max 1 WMNS ‘His and Hers Pack’ komt uit op zaterdag 19 december via de Nike SNKRS app voor €140,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

DC9204-100 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 'His and Hers Pack'
Air Max 1 'His and Hers Pack'
Air Max 1 'His and Hers Pack'
Air Max 1 'His and Hers Pack'
Images by Asphaltgold