Skip to content
Upcoming

Nieuwe beelden van de Air Jordan 4 ‘UNC’

31 december 2020 16:47
Nieuwe beelden van de Air Jordan 4 ‘UNC’

Vorige maand maakte Jordan Brand de spring line-up van 2021 bekend. In deze line-up zaten verschillende Air Jordan modellen, Één van deze modellen was de Air Jordan 4 ‘UNC’. Deze Air Jordan 4 beschikt niet alleen over de populaire ‘UNC’ kleurenstelling, maar ook over ander materiaal en leuke details.

De Air Jordan 4 kwam voor het eerst uit in 1989 en is ontworpen door Tinker Hatfield. Van de vorige Jordan releases was de Air Jordan 4 de eerste die globaal uitkwam. Een van de eerste colorways die uitkwamen waren de White/Black, ‘Black Cement’, ‘Fire Red’ en ‘Military Blue’. Toen de Air Jordan 4 voor het eerst werd uitgebracht, vonden mensen de schoen niet echt mooi. Toch begonnen mensen de sneaker door de jaren heen steeds meer te waarderen en kreeg de Air Jordan 4 zijn eerste re-release in 1999. Tot op de dag van vandaag staat de Air Jordan 4 aan de top van populairste Air Jordan modellen.

Air Jordan 4 ‘UNC’ | CT8527-400

Laten we als eerst beginnen bij de tong, want hier is een leuk klein detail aan toegevoegd. Op de tong zit de gebruikelijke Jordan patch, maar is er daarnaast nog een patch aan toegevoegd. Op deze patch staat het nummer 23 op staat met nog wat tekst aan de zijkant. Kijkend naar het bovenwerk zien we dat deze bijna volledig is gemaakt van blauw suède. Het zou geen Air Jordan 4 zijn zonder de plastic mesh delen op de midfoot en toebox. Het blauwe suède wordt gecombineerd met cement details op de hiel en laceholder. Onder het bovenwerk zit een wit en cement midsole dat wordt gecombineerd met een zwart-grijze outsole.

De Air Jordan 4 ‘UNC’ komt uit op zaterdag 6 maart bij Nike. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen en check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.


Air Jordan 4 Retro 'University Blue'

CT8527-400 · Prijs vanaf €370,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'UNC'
Air Jordan 4 'UNC'
Air Jordan 4 'UNC'
Air Jordan 4 'UNC'
Images by REPGOD888