Skip to content
Upcoming

Air Jordan 4 “Hot Punch” komt op zaterdag 12 januari uit

8 januari 2019 10:36
Air Jordan 4 “Hot Punch” komt op zaterdag 12 januari uit

2019 is het jaar van de Air Jordan 4. Het is namelijk 30 jaar geleden dat de Air Jordan 4 voor het eerst is uitgekomen. Jordan Brand start dit jaar met de opvallende Air Jordan 4 “Hot Punch”.

Wat gelijk opvalt aan de Jordan 4 is natuurlijk de kleur. Bijna de gehele sneaker is bedekt met de “Hot Punch” kleur. Het bovenwerk is gemaakt van lakleer in de vel roze kleur. Door het glimmende leer heeft de sneaker een premium look. Ook de “lacing wings”,(gaatjes waar de veters doorheen gaan), hebben de roze kleur. Echter zitten hier wat meer details op in de vorm van spikkels. Ditzelfde zien we terug op het achterste deel van de midsole bij de Air Unit. De rest van de midsole heeft net als de rest van de sneaker de “Hot Punch” colorway. Op de achterkant van de Jordan 4 staat in het zwart het Jumpman logo. Ditzelfde logo staat op de tong.

De Air Jordan 4 is een womans release en zal verkrijgbaar zijn in de maten 36,5 tot en met 44,5. Daarnaast zijn hij verkrijgbaar zijn bij verschillende winkels voor €190.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

AIR JORDAN 4 RETRO NRG WMNS “HOT PUNCH”

Releasedatum: 12 januari
Prijs: €190,-
Colorway: Hot Punch/Black
Stylecode: AQ9128-600
Check hier de shoplist >>

Air Jordan 4 "Hot Punch"
Air Jordan 4 "Hot Punch"
Air Jordan 4 "Hot Punch"
Air Jordan 4 "Hot Punch"
Air Jordan 4 "Hot Punch"
Air Jordan 4 "Hot Punch"
Image by Sneaker Politics