Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 4 krijgt een makeover van koeienvacht

30 september 2019 16:46
De Air Jordan 4 krijgt een makeover van koeienvacht

Het is niet onbekend dat er vacht word gebruikt als materiaal voor sneakers. Zo is een van de bekendste sneaker waar dit op is gebeurd de atmos x Nike Air Max 1 ‘Animal Pack’ en sluit nu ook de Air Jordan 4 erbij aan. De Air Jordan 4 released namelijk in een all black koeienvacht colorway.

Het vierde silhouet van Jordan Brand, ontworpen door Tinker Hatfield, kwam uit in 1989 en was de eerste Jordan sneaker die wereldwijd op de markt kwam. De Air Jordan IV kwam in vier colorways: Black/Cement Grey, White/Fire Red-Black en Off White/Military Blue. Ook was de Air bubbel te zien op de Jordan 4.

Air Jordan 4 ‘Cow Fur’ | CK2925-001

Het bovenwerk van de Air Jordan 4 ‘Cow Fur’ is gemaakt van zwart koeienvacht. Om de sneaker meer diepte te geven zijn de laceholders en gaas op de midfoot glimmend zwart gemaakt. De patch achterop de sneaker is mat zwart gemaakt met glimmende spikkels. Het bovenwerk van de sneaker zit op een zwarte mid- en outsole en maakt zo de sneaker af.

De Air Jordan 4 ‘Cow Fur’ is perfect voor de koude herfst, echter is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


Olivia Kim Air Jordan 4 WMNS 'No Cover'

CK2925-001 · Prijs vanaf €402,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 'Cow Fur'
Air Jordan 4 'Cow Fur'
Air Jordan 4 'Cow Fur'
Air Jordan 4 'Cow Fur'
Images by @Hanzuying