Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 mid krijgt een Swoosh met bloemdecoraties

22 december 2019 10:00
De Air Jordan 1 mid krijgt een Swoosh met bloemdecoraties

De Air Jordan 1 Mid heeft dit jaar aardig wat make-overs gekregen. Zo zag je de sneaker veel voorbij komen in de Fearless One collectie. Ook zijn er ondertussen al meerdere colorways uitgebracht dit jaar. Het lijkt erop dat deze Air Jordan 1 Mid ‘Yellow Flowers’ alleen voor kinderen zal komen en is vergelijkbaar met de Air Force 1 van Zion Thompson. Echter is de Swoosh nog wel intact.

Air Jordan 1 Mid ‘Yellow Flowers’ | Details

Drie rozen in een gele kleur zullen je gelijk opvallen op het bovenwerk van de sneaker. Deze drie rozen zijn verwerkt op een bovenwerk dat is gemaakt van wit leer. Op deze witte basis lopen overlays in gele kleuren. Het enige wat een andere kleur heeft gekregen is de Swoosh en het Air Jordan logo, want deze zijn beide zwart van kleur. Er lopen ook nog groene blaadjes rondom de rozen. Onder de opvallende upper is een witte, rubberen midsole te vinden met hieronder een gele outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Scroll naar beneden om de eerste foto van de sneaker te bekijken. Houd onze Releasekalender in de gaten voor alle updates! Wij verwachten dat de sneaker binnenkort uitkomt op Nike.


Yellow Flowers
Image by @miaminites