Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 X Off-White ‘UNC’ release info 23 juni

19 juni 2018 13:32
Air Jordan 1 X Off-White ‘UNC’ release info 23 juni

Er is lang opgewacht, de derde Air Jordan 1 in samenwerking met Off-White. De Air Jordan 1 X Off-White UNC zal op 23 juni releasen!

Het is ondertussen al de derde Air Jordan 1 die uit de samenwerking tussen Nike en Virgil Abloh voortkomt. De eerste collab had de legendarische ‘Chigaco’ colorway, terwijl de tweede variant een volledig witte colorway had.


De eerste twee colorways van de Air Jordan 1 X Off-White serie.

De nieuwe colorway is een eerbetoon aan Jordan zijn school: University of North Carolina. Vandaar dat de sneaker de bijnaam UNC heeft gekregen. Op deze school behaalde hij het kampioenschap. De sneaker heeft dan ook een White,Cone en Dark Powder Blue colorway, dit zijn de kleuren van UNC.

Gezien de populariteit van de sneaker word er veel gewerkt met raffles. Hier moet je je voor inschrijving en word er door middel van een loting bepaald wie de schoenen mogen kopen. Om het een beetje overzichtelijk te houden hebben wij een lijst met raffle’s voor jullie gemaakt. Let wel op dat er verschillende soorten raffles zijn, van standaard inschrijvingen tot apps! Kijk dus goed hoe jij je kan inschrijven.

Shops:


Air Jordan 1 X Off-White UNC

Releasedatum: 23 juni 2018
Prijs: €180,-
Colorway: White/Cone – Dark Powder Blue
Stylecode: AQ0818-148


Images: End.Clothing