Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Retro High krijgt een Metallic Green make-over

12 mei 2019 11:42
Air Jordan 1 Retro High krijgt een Metallic Green make-over

De laatste tijd zien we veel nieuwe colorways verschijnen op veel verschillende Air Jordan modellen. Dit keer is de Air Jordan 1 Retro High aan de beurt. Deze sneaker krijgt een interessante make-over met een cracked leather upper. Op de upper zien we onder andere de kleur Metallic Green terugkomen.

De details

De kleuren op de upper van de Air Jordan 1 High zijn licht roze, zwart en natuurlijk Metallic Green. De geperforeerde toebox en de grote vlakken op de zijkanten van de sneaker zijn zacht roze gekleurd. Daar overheen zijn verschillende elementen geplaatst. De mudguard rondom de toebox en de elementen bij de veters zijn gemaakt van zwart leer evenals de Swoosh. Metallic Green vind je rondom de enkel en op de hiel. Deze elementen hebben een licht glanzend effect en zijn gemaakt van gebarsten leer. Dit zorgt ervoor dat de sneaker een retro look uitstraalt. De upper is geplaatst op een witte midsole, met daaronder een outsole die weer gekleurd is in Metallic Green. Verder vind je op de buitenste zijkant op de enkel het Jordan Wings logo in het zwart.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend voor de Air Jordan 1 Retro High ‘Metallic Green’. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor alle release informatie. Bekijk ondertussen hieronder de foto’s van de Air Jordan 1 Retro High.


Air Jordan 1 Retro High ‘Metallic Green’ | AH7389-203

Images by: Nike