Skip to content
Upcoming

Air Jordan 1 Low dropt zomerse colorway voor dames

10 mei 2020 12:59
Air Jordan 1 Low dropt zomerse colorway voor dames

Air Jordan 1 gaat hard! Ze blijven maar colorways droppen op diverse hoogten, en dit keer is de Low aan de beurt en krijgt het paar een frisse make over. Het paar is namelijk voorzien van een ‘Artic Orange’ colorway. De Air Jordan 1 geeft hier een knipoog naar de vrouwelijke fans om ze een geheel nieuwe kijk te geven op het low model, daarom komt het paar ook uit voor dames. Wanneer dat precies zal zijn is nog onbekend, maar lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Air Jordan heeft het nogal druk, ze blijven maar komen met nieuwe colorways en veel samenwerkingen. Ze hebben deelgenomen aan bijvoorbeeld de Jordan Quai 54 collectie, en hebben ook wat foto’s gedropt van een bijzonder paar. Ze hebben die namelijk voorzien van een gebleekt effect met jeans. De Low maakte in 1985 zijn debuut en kwam in 2000 opnieuw terug. Nu heeft Jordan opnieuw veel colorways bekend gemaakt die vrij nieuw zijn en er beloven nog veel meer te komen.

Air Jordan 1 Low Artic Orange

De allernieuwste colorway van het merk is minimaal gehouden, zo hebben ze gekozen voor twee kleuren op het paar. Dit is gedaan om het bovenwerk mooi te versieren. Het leren bovenwerk is glazuurt met een heerlijk zomerse ‘Artic Orange’ colorway. Overlays en swooshes zijn gegaan voor een eenvoudige maar schone contrasterende bouw, daarom zijn ze gekleed in het zwart. Wanneer je een kijkje neemt naar beneden, zie je een gebroken witte tint op de tussenzolen. Dit terwijl de buitenzolen bekleed zijn met een titulaire tint.

Release info

Wanneer het paar uit zal komen, is nog niet bekend. We hopen natuurlijk dat het paar in 2020 zal droppen, dat wordt dus duimen kruizen. Het paar zal verkrijgbaar zijn voor de dames op Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.