Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Dark Mocha’ colorway

16 april 2020 13:15
De Air Jordan 1 High krijgt een ‘Dark Mocha’ colorway

Met het 35 jarige bestaan van de Air Jordan 1 trekt Jordan brand dit jaar echt álles uit de kast. Samen met andere Nike modellen, zoals de Dunk Low en de Air Max 90 is de hype rondom de Air Jordan 1 hoger dan ooit. Het model krijgt in 2020 enorm veel liefde en vrijwel elke release blijft keihard. De volgende release die op het programma staat is een combinatie van twee colorways. Jordan Brand heeft dit keer zijn inspiratie gehaald uit de ‘Dark Mocha‘ colorway.

Het gebeurt zelden dat een sneakermerk release na release kan blijven schitteren. We beginnen nu toch wel langzaam te zien dat Jordan Brand bewijst dat het dé go-to basketball sneaker is. Na talloze succesvolle releases in 2020 staat het merk steviger op zijn voeten dan ooit tevoren.

Voor de volgende release zien we een hele dikke referentie naar de Travis Scott x Air Jordan 1. Deze Mocha kleuren komen namelijk praktisch overeen met de enorm gewilde release. Het bovenwerk bestaat namelijk uit dark mocha suede op de mudguard en heel panels. Hiertussen zien we een cremekleurig paneel met een donkerbruine swoosh. Op de heel zien we het Air Jordan logo ook in het zwart.

De tweede colorway is een reversed colorway van de Dark Mocha variant. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een lederen bovenwerk met bruinen branding en heel-details.

Release

De geruchten gaan dat beide een andere release krijgen en dat de ‘Sail/Dark Mocha-Black’ colorway voor juni staat gepland en dat de ‘Dark Mocha/Sail’ gepland staat voor Holiday 2020, dus ergens november/december. Mocht er meer info volgen dan lees je het uiteraard via onze socials/blog.

Neem hieronder een kijkje naar de nieuwe colorway en oordeel zelf welke jij het tofst vindt. Check in de tussentijd ook de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie over deze releases.

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

555088-105 · Prijs vanaf €304,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High 'Sail Mocha'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders