Skip to content
Upcoming

Air Force 1 LV8 UL exclusief voor Nike members

15 augustus 2019 10:33
Air Force 1 LV8 UL exclusief voor Nike members

Nike komt met een speciale Air Force 1 LV8 UL editie exclusief voor haar members. Dus ben jij nog geen Nike member maar wil je toch deze sneaker aanschaffen? Maak dan hier een gratis Nike member account aan, zodat jij deze sneaker strak kan aanschaffen. Een leuke bijkomstigheid is dat je naast dat je deze sneaker kan aanschaffen ook nog een van extra privileges van genieten zoals gratis verzending. Waar wacht je nog op?

Nike Air Force 1 LV8 UL ‘White’ Members Exclusive

Deze Nike Air Force 1 is geïnspireerd op Europese nachtclubs en is ideaal voor je beste moves. Op het comfortabele wit lederen bovenwerk vind je enkele gave zwarte details zoals een canvas Swoosh, enkele gestikte mini Swooshes, een trademark label aan de zijkant en is het brand Register icon verwerkt in de hiel van de sneaker. Daarnaast vind je ook een Nike branded pull-tab op de achterkant en op de tong van de sneaker. Dit alles staat op de bekende Air demping die ervoor zorgt dat je het de hele nacht volhoudt.

Kortom, deze Nike Air Force 1 sneaker is er wel eentje die je ongetwijfeld wilt toevoegen aan je sneaker rotatie als je een liefhebber bent van de Air Force 1.

Nike Air Force 1 Lv8 UL

CQ4611-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 LV8 UL
Air Force 1 LV8 UL
Air Force 1 LV8 UL
exclusief voor Nike members
exclusief voor Nike members
Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 LV8 UL ‘Black’ Members Exclusive

Naast de witte variant is er ook een ‘Black’ variant gedropt exclusief voor members. Deze is qua design hetzelfde echter is de colorway anders. De colorway is namelijk gebaseerd op de neon- en blacklights uit de jaren 90. Zo beschikt deze ‘Black’ colorway over een zwart lederen basis met felle Hyper Pink/Scream Green logo en details. Uiteraard staat dit geheel ook op de welbekende Air demping die ervoor zorgt dat je het de hele nacht volhoudt.

Nike Air Force 1 Lv8 UL

CQ4611-001 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders