Skip to content
Upcoming

De perfecte sneaker voor een angstaanjagende Halloween outfit

21 oktober 2019 16:00
De perfecte sneaker voor een angstaanjagende Halloween outfit

Halloween staat alweer bijna voor de deur en ook verschillende sneaker releases krijgen een spookachtig jasje. Vorig jaar kwam de Nike Air Force 1 Low “Skeleton” uit voor Halloween en het lijkt het erop dat wij dit jaar weer Halloween Air Force 1 sneaker release kunnen verwachten.

Vorig jaar werd er met Halloween een geheel witte Air Force gereleased met daar op een x-ray botten print. Deze keer zal de print hetzelfde zijn maar dan op een zwarte colorway. Net als vorig jaar is de zool van de sneaker glow in the dark. Een detail dat bijdraagt aan de Halloween look van deze release. Samen met deze schoenen zullen er ook vier kledingstukken uitkomen om je Halloween outfit compleet te maken.

Onlangs is er ook een mysterieuze afbeelding verschenen op deze pagina van Nike. In het bijgevoegde bericht staat dat je dit plaatje goed in de gaten moet houden voor een beloning!

Op 25 oktober 2019 zal deze angstaanjagende Nike Air Force 1 Low “Skeleton” uitkomen bij Nike en verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Nike Air Force 1 Skeleton QS 'Black'

BQ7541-001 · Prijs vanaf €226,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Low "Skeleton"
Air Force 1 Low "Skeleton"
Air Force 1 Low "Skeleton"
Images by Nike