Skip to content
Upcoming

Air Force 1 07 geïnspireerd op Mexicaanse vrouwen

15 februari 2021 16:48
Air Force 1 07 geïnspireerd op Mexicaanse vrouwen

Geïnspireerd door de blijvende geest van Mexicaanse vrouwen. De Nike Air Force 1 07 beschikt over vrolijke kleuren, verschillende materialen en een te gek patroon. Met deze sneaker kan je niet on-opgemerkt over straat! De sneaker is speciaal ontworpen voor Internationale Vrouwen Dag, wat plaatst vindt op 8 maart. We kunnen de release dan ook rond deze datum verwachten.

Het energieke design van de Air Force 1, straalt veel kracht uit. Deze uitstraling, met behulp van de kleuren en patronen, representeren de geest van Mexicaanse vrouwen. De speelse vormen worden toegepast tot in de puntjes! Witte vlakken op de Air Force 1 geven een stoere look aan de vrouwen sneaker.

Air Force 1 07 ‘Red Plum’ | DD5516-584

De OG basketbal stijl zal de Air Force 1 nooit helemaal los laten. Door de stoere witte details, zien we de stijl ook hier weer gewoon terug, ondanks zijn warme materialen en kleuren. Zoals al eerder genoemd, representeert de sneaker de geest van Mexicaanse vrouwen. We zien deze inspiratie terug in de vele kleuren.

We zien vooral roze, op het suede, wat wordt onderbroken door verschillende paarse tinten. De donker paarse kleur komt ook terug op de tong, voering en de outsole. Het roze suede, heeft gele details, wat terug komt op de backtab. Om de vrolijke sneaker ook een stoere look te geven, heeft Nike dit keer gekozen voor een wit vlak rond de veters, op de swoosh en wit op de midsole.

Ook beschikt de sneaker over glitter details! Dit zien we op de branding, waar we een speels Nike logo zien en als detail op de veter!

Air Force 1 07 'Red Plum' | DD5516-584
Air Force 1 07 'Red Plum' | DD5516-584

Nike Air Force 1 'Red Plum'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Een exacte release datum hebben we helaas nog niet. Aangezien het 8 maart Internationale Vrouwen dag is, verwachten we ook de sneaker release rond deze datum. Alle release data is te vinden in onze Sneakerjagers releasekalender! Houd deze in de gaten en mis nooit meer een sneaker release. Volg Sneakerjagers WMNS op Instagram, voor dagelijkse inspiratie dames sneakers en outfits!

Air Force 1 07 'Red Plum' | DD5516-584
Air Force 1 07 'Red Plum' | DD5516-584