Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy komt binnenkort met een Basketbal sneaker

15 april 2020 19:20
adidas Yeezy komt binnenkort met een Basketbal sneaker

Dat Kanye en adidas samen een dreamteam zijn, is inmiddels al wel bekend. En daar zijn zij ook beide bewust van, want de releases blijven maar komen. Ze laten niemand achter, ook niet de basketballers. Want dit keer hebben ze voor hun nieuwste basketbal model, in een ‘Quantum’ colorway, de release datum bekend gemaakt, namelijk 15 mei 2020.

Kanye is een artiest uit Amerika die naast muziek maakt, ook erg houdt van kleding en sneakers ontwerpen. Zijn samenwerking met adidas begon in 2006, Ye had een sneaker ontworpen maar die is nooit uitgekomen. Na wat samenwerkingen met andere merken (met o.a. Nike), besefte de artiest dat zijn hart toch bij adidas lag. adidas Yeezy is in 2015 in de lucht gegaan en is sindsdien niet meer weg te denken en is het één van de bekendste samenwerkingen van de eeuw. Ze staan vooral bekend om hun bijzondere sneakers die behoorlijk futuristisch waren. Het is een echte must have geworden voor fans en eenmaal online, zijn ze zo verkocht.

adidas Yeezy Basketbal | FZ4362

De eerste basketbal sneaker van Kanye en adidas is het afgelopen jaar online gegaan. Natuurlijk is dit voor Yeezy al weer veel te lang en was er weer tijd voor iets nieuws. De nieuwste Yeezy Basketbal heeft een beetje de zelfde bouw als de Yeezy Boost 350v2, maar dit keer heeft hij een verlengd enkelkraag. Waardoor hij de echte basketbal uitstraling heeft. Met suede overlays op de sneaker zorgen die ervoor dat je ook nog wat reflecterende details terug ziet.

Release info

De release datum voor de adidas Yeezy Basketball ‘Quantum’ staat voor nu op 15 mei 2020 gepland en voor 250 euro heb je een paar. Maar je zult er snel bij moeten zijn want deze zullen net als de andere heel hard gaan. Houd daarom onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste en hottest releases. Check hieronder nog wat foto’s van het paar.

adidas Yeezy Basketball 'Quantum'

FZ4362 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas