Skip to content
Upcoming

adidas YEEZY BOOST 700 V2 ‘Vanta’ On-Feet

6 mei 2019 16:19
adidas YEEZY BOOST 700 V2 ‘Vanta’ On-Feet

We kregen een maand geleden de eerste leak van de adidas YEEZY BOOST 700 V2 ‘Vanta’. Deze colorway is bijna helemaal zwart, behalve de twee iconische pods op de midsole, deze zijn van reflective materiaal. Daarnaast is er een leak van de Yeezy Boost 700 ‘Utility Black’ colorway die ook geheel zwart zal zijn. Nu lijkt het erop dat de ‘Vanta’ en ‘Utility Black’ dezelfde colorway zijn, maar het verschil is dat de ‘Vanta’ een V2 model is en de ‘Utility Black’ een V1. Het verschil tussen deze beide modellen V1 en V2 zit in de upper, waarbij de overlays anders zijn. De midsole blijft hierbij hetzelfde.

De details

De upper van de 700 ‘Vanta’ is gemaakt van black mesh met een premium black suède overlay die ook weer goed het lijnwerk van de sneaker laat zien. De upper van de sneaker zit bovenop een full black BOOST midsole, die ook weer mooi het lijnwerk met zich mee brengt. Opvallend zijn de reflecterende details die zich bevinden in de twee pods op de midsole, de drie strepen op de midfoot en delen bij de hiel.

De adidas YEEZY BOOST 700 V2 ‘Vanta’ wordt vrijdag 31 mei verwacht voor €300,- op adidas.nl en bij andere adidas retailers. Check hieronder de on-foot afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


adidas Yeezy Boost 700 V2 'Vanta'

FU6684 · Prijs vanaf €253,-

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 700 V2 'Vanta'
adidas YEEZY BOOST 700 V2 'Vanta'
Images by Solebyjc