Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” RELEASE

28 februari 2019 17:13
adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” RELEASE

Voor de lente en zomer van 2019 heeft Kanye West gloednieuwe sneakers voor zijn adidas Yeezy-lijn. Eén daarvan is de Yeezy Boost 700 V2 die bekend staat als “Geode”. Na een eerste preview zat iedereen te wachten op de release. Die is eindelijk bekend. De releasedatum van de adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” is op zaterdag 23 maart.

De eerste bekende release van de adidas Yeezy Boost 700 V2 is de grijs met witte versie die officieel de “Static” colorway wordt genoemd. Hierna volgde er een aantal nieuwe colorways waaronder de adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode”. Een gloednieuwe toevoeging aan de Yeezy-lijn van Kanye West. Eerder zagen we al een aantal andere colorways zoals de welbekende “Inertia”, “Salt” en “Analog”. Dit zijn vergelijkbare varianten van de gloednieuwe “Geode”. Het model van deze Yeezy’s is in principe hetzelfde. Dit keer in een andere colorway. Als we de geruchten moeten geloven, zijn dit allemaal modellen die horen bij de Yeezy Season 8 kledinglijn.

Details

De Yeezy Boost 700 V2 “Geode” heeft een ander uiterlijk dan de andere modellen. Dit komt voornamelijk door de colorway. De basis van de Yeezy is donker grijs met een beige toon. De upper is van mesh en suède. Daarnaast heeft de sneaker een donker grijze midsole met verschillende beige details. Daaronder zit een rubberen gum outsole die je iets ziet doorlopen op de midsole. Deze gloednieuwe Yeezy “Geode” heeft helemaal zijn eigen stijl door de colorway.

Na lang wachten is het eindelijk zo ver. De adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode” zal op zaterdag 23 maart gereleased worden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 700 V2 “Geode”

adidas Yeezy Boost 700 V2 Geode
adidas Yeezy Boost 700 V2 Geode
adidas Yeezy Boost 700 V2 Geode
adidas Yeezy Boost 700 V2 Geode
Images by Yeezy Mafia