Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yecheil’ V2 met een unieke colorway komt nog voor de feestdagen

7 december 2019 14:00
adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yecheil’ V2 met een unieke colorway komt nog voor de feestdagen

In de laatste maand van het jaar komen er gelukkig weer nieuwe Yeezy’s uit. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ met een unieke colorway is een van deze releases. Check voor het gehele Yeezy release overzicht dit blog.

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yecheil’ heeft een upper met verschillende kleuren erin. De naam ‘Yecheil’ lijkt op ‘Yecheil’ wat in het Hebreeuws “May God Live” betekent. De basis is zwart maar over de hele upper zijn alle kleuren te zien die je kunt bedenken. Alleen de streep op de zijkant en de zool zijn helemaal zwart zonder andere kleuren. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Ook deze Yeezy BOOST 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en ook een stuk exclusiever dan de non-reflective variant.

Beide varianten van dit model worden nog voor de feestdagen verwacht net als de adidas Yeezy BOOST 350 ‘Yeezreel’. De non-reflective zal uitkomen op 20 december 2019 en de reflectieve variant zal waarschijnlijk 1 of 2 dagen voor of na deze release ook uitkomen. Houd voor meer updates over Yeezy en vele andere releases natuurlijk de sneaker release kalender in de gaten!


adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yecheil'
Images by @kickwhoshow

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date