Skip to content
Upcoming

Verwacht met Yeezy Day een restock van deze Reflective colorways

13 april 2021 11:00
Verwacht met Yeezy Day een restock van deze Reflective colorways

Voorheen ontvingen we elke week wel nieuwe colorways, maar in 2021 zijn er nog maar weinig nieuwe colorways verschenen voor het adidas Yeezy BOOST 350 V2 silhouet. Hoewel de hype heeft afgenomen is de Reflective iteratie nog altijd zeer geliefd. Daarom hebben wij goed nieuws voor degene die telkens een L pakte. Volgens geruchten zullen meerdere adidas Yeezy BOOST 350 V2 Reflective colorways dit jaar namelijk een restock krijgen.

Het Yeezy BOOST 350 V2 model is een sneaker die werd ontworpen door Kanye West in samenwerking met adidas. Het is niet te ontkennen dat de collab tussen adidas en Kanye ontzettend populair is, aangezien alle releases altijd binnen no-time uitverkocht zijn. In september 2016 maakte het silhouet zijn debuut in de ‘Beluga’ colorway. Sindsdien hebben we ontzettend veel verschillende, maar ook soortgelijke, colorways ontvangen.

In 2019 kwam Yeezy met de Reflective colorways. Deze waren een stuk populairder dan de non-reflective colorways, aangezien deze een stuk exclusiever waren. Op resellplatformen als StockX zijn de prijzen voor Reflective colorways ook een stuk hoger dan de non-reflective colorways.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Reflective’ | Details

Volgens @py_rates_ zullen er drie van de OG Reflective colorways re-releasen. We hebben het hier over de Black, Cloud White en Synth colorways. Het bovenwerk dat altijd wordt gemaakt van primeknit materiaal beschikt over reflecterende details. Onder het bovenwerk loopt de kenmerkende midsole die beschikt over de kenmerkende BOOST-technologie. De Synth en Black colorways werden oorspronkelijk uitgebracht in juni 2019, terwijl de Cloud White pas in september 2019 verscheen.

Tot nu toe zijn dit de enige drie colorways waarvan het bekend is dat ze zullen restocken. Of er ook andere colorways of non-reflective colorways zullen restocken moeten we nog maar even afwachten. Volgens geruchten zullen de Reflective colorways op 21 augustus 2021 restocken voor een retail prijs van €220,- via adidas.nl/yeezy. Houd Sneakerjagers dagelijks in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws. Ook kun je de Sneakerjagers App downloaden om helemaal niks meer te missen!


Yeezy BOOST 350 Reflective