Skip to content
Upcoming

adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow In The Dark’ Release update

9 mei 2019 13:35
adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow In The Dark’ Release update

De adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow’ wordt al een tijdje verwacht en er zijn al een aantal teases van geweest. Nu zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de nieuwe colorway.

De samenwerking tussen adidas en Yeezy zet zich voort met een nieuwe, opvallende colorway. De Primeknit upper en de rubberen zool beschikken over een neon groene kleur. Ook is de half transparante streep die over de upper loopt ook weer aanwezig. Wat bijzonder is aan deze sneaker is dat er een speciaal glow in the dark effect verschijnt wanneer je in een donkere kamer staat. Dit is nog nooit eerder gedaan op een Yeezy Boost sneaker.

Nu zijn er nieuwe foto’s naar buiten gekomen van de adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Glow’. Scroll naar beneden om de gedetailleerde foto’s te bekijken van de nieuwe colorway. Kan jij niet wachten tot 25 mei om deze sneaker te kopen? Het is mogelijk om deze sneaker te shoppen via stockx.com. Echter betaal je dan alleen wel wat meer dan de retail prijs. Zaterdag 25 mei zal de glow in the dark colorway uitkomen via adidas.nl voor €220,-. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Houd dan goed Sneakerjagers in de gaten op up-to-date te blijven.


adidas Yeezy Boost 350 V2 'Glow'

EG5293 · Prijs vanaf €293,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 350
Yeezy Boost 350
Yeezy Boost 350
Images by Hypebeast