Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways op de adidas Yeezy BOOST 350 V2 zijn onderweg

13 januari 2020 14:45
Twee nieuwe colorways op de adidas Yeezy BOOST 350 V2 zijn onderweg

Er zijn twee nieuwe colorways verschenen voor het adidas Yeezy BOOST 350 V2 model. De sneaker zal binnenkort verschijnen in een ‘Flax’ en een ‘Linen’ colorway. Het ziet er naar uit dat beide colorways ergens in het begin van 2020 zullen uitkomen. Lees verder voor meer informatie!

De Yeezy BOOST 350 is een low-top sneaker die ontworpen door niemand minder dan Kanye West. In februari 2020 maakte het model zijn debuut tijdens de Yeezy fashion show. Ondertussen zijn er al enorm veel colorways verschenen op het model. Ook zijn er meerdere versies uitgekomen van de sneaker. Zo is er nu bijvoorbeeld ook een adidas Yeezy BOOST 350 V2.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Flax’/’Linen’ | Details

Dankzij Yeezy Mafia hebben we een first look gekregen voor beide colorways. Zoals altijd zijn de uppers gemaakt van primeknit materiaal. Het bovenwerk heeft een lichtbruine/gele kleur gekregen bij beide colorways. Ook is de kenmerkende transparante streep op weer terug te vinden die over de gehele zijkant loopt. De ‘Flax’ colorway beschikt over een lichtgrijze BOOST midsole en een gele outsole, terwijl de ‘Linen’ colorway over een gele BOOST midsole beschikt en een gum outsole heeft gekregen.

Het ziet er naar uit dat beide colorways in de lente van 2020 zullen uitkomen voor een prijs van €220,- via adidas.nl. Houd onze Releasekalender goed in de gaten en scroll naar beneden voor de eerste foto’s.


adidas YEEZY BOOST 350 V2 Flax Linen Cinder Rumors Info Release Buy Price MAFIA Kanye West

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Flax Linen Cinder Rumors Info Release Buy Price MAFIA Kanye West
Images by yeezymafia

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date