Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cinder’ komt dit voorjaar nog uit!

12 januari 2020 11:00
De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cinder’ komt dit voorjaar nog uit!

De adidas Yeezy BOOST 350 V2 is een van de meest populaire Yeezy-schoenen ooit. Deze sneaker kwam voor het eerst uit in september 2016 en in 2019 kwamen de eerste reflecterende Yeezy’s uit. Nu komt er weer een nieuwe release van de Yeezy Boost 350 V2, dit keer in de kleur ‘Cinder’. In 2020 staan een hoop releases gepland voor dit model!

adidas Yeezy is een samenwerking tussen de Amerikaanse artiest, Kanye West en het grote sportmerk adidas. Het merk Yeezy verkoopt ook jassen, t-shirts, broeken, jassen en damesschoenen. Echter staat dit merk wel het meest bekend om de sneakers.

Er is al bekend dat er meerdere sneakers van Yeezy uit zullen komen dit jaar. Van de Yeezy Boost 350 V2 zullen de colorways ‘Flax’, ‘Marsh’, ‘Cinder’, ‘Sulfur’ verschijnen en naar alle waarschijnlijkheid is dat al in de lente. Andere colorways zijn ‘Linen’, ‘Earth’, ‘Dessag’, deze zullen hoogst waarschijnlijk in de zomer droppen. De overige colorway ‘Black’ komt pas in de winter uit. De Yeezy 500 High en de Yeezy Boost 380 komen beide ook nog met een nieuwe colorway, voor de 500 High is dat de ‘Tyrian’. Voor de Yeezy Boost 380 is dat de colorway ‘Bloarf’.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Cinder’ | Closer Look

Yeezy komt met een nieuwe colorway van de Yeezy Boost 350 V2, dit keer heeft de schoen een houtskool kleurig bovenwerk en aan de zijkant de welbekende streep, op deze colorway zal de streep zwart zijn. De sneaker zal een BOOST-middenzool krijgen en een rubberen buitenzool.

De sneaker zal komt uit in de lente en €220,- kosten. Wil jij weten hoe de sneaker eruit ziet? Scroll dan naar beneden en bekijk de sneaker. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste nieuws.


adidas Yeezy Boost 350 V2 Cinder Releasedatum
adidas Yeezy Boost 350 V2 Cinder Releasedatum
adidas Yeezy Boost 350 V2 Cinder Releasedatum
adidas Yeezy Boost 350 V2 Cinder Releasedatum
Image by: Yeezy Mafia

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date