Skip to content
Newsfeed

adidas Yeezy 450 ‘Stone Teal’ eerste beelden

2 oktober 2022 10:39
adidas Yeezy 450 ‘Stone Teal’ eerste beelden

adidas zit niet stil als het gaat om nieuwe adidas Yeezy modellen of colorways. Nu zien we de eerste beelden van een aankomende adidas Yeezy 450 colorway genaamd ‘Stone Teal’. Niet te verwarren met de ‘Utility Black‘, ‘Dark Slate‘, of ‘Cinder‘, hoewel ze allemaal redelijk op elkaar lijken.

From top to bottom: ‘Dark Slate’, ‘Utility Black’ and ‘Stone Teal’

Hoewel alle genoemde colorways erg op elkaar lijken, lijkt de ‘Cinder’ absoluut het meest op de aanstaande adidas Yeezy ‘Stone Teal’. De ‘Stone Teal’ heeft echter een steenkleurig Primeknit-bovenwerk met een groenblauwe hak. De schoen heeft de beroemde golvende middenzool die ook in een steenachtige grijs kleur komt. Om het ontwerp af te maken, krijgt de sockliner dezelfde kleur als het Primeknit-bovenwerk.

De adidas Yeezy 450 ‘Stone Teal’ zal verkocht worden voor €210. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend, maar we kunnen de colorway hoogstwaarschijnlijk ergens in oktober 2022 verwachten bij adidas en diverse retailers. Wil je op de hoogte blijven van deze en toekomstige Yeezy-releases? Houd dan onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten!

Bekijk ook andere Yeezy modellen via de onderstaande knop!

Yeezy Adidas