Skip to content
Newsfeed

De adidas Samba krijgt een Disney makeover

23 april 2023 14:56
De adidas Samba krijgt een Disney makeover

Disney viert in 2023 zijn 100-jarige jubileum. De filmdistributeur is al honderd jaar lang verantwoordelijk voor de fantasierijkste cartoons ooit gemaakt. Ter viering van dit bijzondere jubileum, heeft Disney samengewerkt met niemand minder dan adidas voor een speciale sneaker design. De twee namen hebben samengewerkt aan een veganistische versie van de adidas Samba. De sneaker wordt uitgebracht op 27 april 2023.

De Samba komt in twee verschillende versies. Een geheel witte kleurstelling en een witte Samba met rode accenten. De ene sneaker symboliseert Mickey Mouse en de andere colorway symboliseert Mickey’s geliefde; Minnie Mouse.

De sneakers komen met vergulden ‘Samba’ letters boven de Classic Three Stripes op het middenpaneel. Op de hielen zijn Mickey’s handen gezet die een half hart vormen. Het cartoon personage staat sterk op de leren tongen van de sneakers waarbij een ondeugende grijns wordt ingebracht in de standaard adidas-branding.

De Minnie Mouse Samba komt met rode accenten die haar karakteristieke look symboliseren, net als de schoen van haar geliefde. De Minnie Mouse schoen is gemaakt van veganistisch wit leer en heeft getinte mediale decoraties, model-specifieke motieven en rode adidas brandings op de tong. Om het allemaal af te maken staan Minnie’s handen in hartvorm op de hiel met polka-gestippelde strikjes.

De Disney Mickey en Minnie Mouse veganistisch leren adidas Samba zullen op 27 april 2023 worden uitgebracht. Bekijk de sneakers hieronder en als je op de hoogte wilt blijven van releases als deze, zorg er dan voor dat je onze releasekalender bekijkt.