Skip to content
Upcoming

adidas doet volop mee aan de ‘Animal Print’ hype

15 maart 2019 12:15
adidas doet volop mee aan de ‘Animal Print’ hype

Dat het gebruik van animal prints een hele hype is geworden, dat is wel duidelijk. Vooral de merken Converse en Nike zijn hier volop mee aan de slag gegaan. Denk bijvoorbeeld aan de Nike WMNS Air Max 1 ‘Leopard’ of de Converse Chuck 70 Pony Hair ‘Giraffe’. Nu is de tijd ook rijp voor adidas om deze hype te volgen!

De trend van de animal prints is niet meer te ontlopen, of je dat nu zou willen of niet. Ook nu komen er weer nieuwe colorways met animal prints. Dit keer is het adidas die deze hype toevoegt aan zijn sneakers. De adidas Continental 80 komt namelijk in 2 nieuwe colorways! De ene heeft een ‘Leopard’ colorway, de andere een ‘Black Panther’. Laatst schreven we al dat de adidas Continental 80 weer helemaal terugkwam met vele nieuwe colorways. Het is dan ook een perfecte stap van adidas om het model juist op dit moment de animal print treatment te geven.

adidas Continental 80 ‘Leopard’

De upper van deze sneaker is vrijwel geheel gehuld in de leopard print, gemaakt van pony hair. Deze print bestaat uit licht en donker bruine kleuren, maar ook zwart is hierop terug te zien. De zwarte kleur, is ook gebruikt in verdere details op de sneaker. Denk hierbij aan het element op de heel, de binnenvoering en de veters. Op het heel element is tevens in het wit de adidas branding geplaatst. Ook vind je de branding terug op de zijkant van de sneaker onder de veters en op de tongue. Door het gebruik van de leopard print oogt de sneaker nogal druk. Door deze upper op een rustige witte midsole te plaatsen wordt er een mooi contrast gecreëerd. De sneaker is uiteindelijk geplaatst op een Gum outsole, dit past goed bij de kleuren van de animal print.

adidas Continental 80 ‘Black Panther’

De tweede colorway is de ‘Black Panther’. Net zoals de ‘Leopard’, is de upper van deze colorway gemaakt van pony hair. Dit keer is er een black panther print geplaatst op de upper. De animal print zegt het eigenlijk al, er wordt veel gebruik gemaakt van zwart. De upper heeft voornamelijk een donker grijze kleur gekregen met daarop zwarte vlekken. Ook is de adidas branding op deze sneaker te vinden op de heel, tongue en op de zijkant. Daarnaast zijn ook de typische twee strepen van de adidas Continental 80 op de zijkant geplaatst. De ene streep is wit, de ander zwart. Deze strepen zijn overigens ook terug te vinden op de ‘Leopard’ colorway. Deze donkere upper is geplaatst op de herkenbare witte midsole met daaronder een gum outsole net zoals bij de eerste colorway.

Deze beestachtige sneakers droppen op maandag 1 april 2019 voor een prijs rond de €140,-. Ben jij nu al helemaal weg van de adidas Continenta 80 ‘Leopard’ en ‘Black Panther’? Bekijk dan hier de releasekalender voor deze sneaker.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Continental 80 'Leopard'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Image by: 43einhalb

adidas Continental 80 'Black Panther'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: 43einhalb