Skip to content
Newsfeed

A$AP Rocky debuteerde zijn PUMA collectie en sneakers tijdens F1 Miami

6 mei 2024 15:55
A$AP Rocky debuteerde zijn PUMA collectie en sneakers tijdens F1 Miami

Afgelopen weekend vond de F1 Grand Prix plaats in Miami. Een bewogen weekend waarin Max Verstappen een keer niet de beker mee naar huis nam en de pitstraat volstond met A-list celebrities. De eregast van de dag was toch wel A$AP Rocky die zijn F1 PUMA collectie debuteerde met Rihanna aan zijn zijde.

A$AP Rocky PUMA

Begin 2024 kondige rapper A$AP Rocky, bekend van nummers als ‘Praise The Lord’, ‘Sundress’ en ‘Everyday’, zijn samenwerking met PUMA als creatief directeur van de Formule 1 lijn aan. De artiest staat bekend om zijn goede (en uitgesproken) kledingsmaak die ook bij het team van PUMA in de smaak leek te vallen.

Huidige vriendin Rihanna ging hem al voor met haar Fenty collab, die in 2014 begon. Nu is ook A$AP Rocky onderdeel van het PUMA team. Tijdens de Grand Prix in Miami afgelopen zondag was het duo dan ook te zien in de pitstraten – beide van top tot teen gekleed in PUMA. Rocky droeg zijn laatst gereleasede collectie bestaande uit tees, sweatshirts, balaclava’s en race kleding.

Rihanna was te zien in de PUMA Mostro in de colorway ‘Pink Delight’ die perfect matchede met haar huidige haarkleur. Rocky was te zien met de Uni Mostro aan zijn voeten – een silhouet dat de term ‘monster’ wel erg serieus neemt. De schoen is gemaakt met een 3D-printer en dit is duidelijk te zien. Rubberen spikes op de upper en zool geven het model een unieke look.

Dat Lando Norris zijn eerste Grand Prix ooit won, leek bij het aanzien van Hollywoods favoriete koppel bijzaak. A$AP Rocky heeft in stijl zijn PUMA collectie geïntroduceerd (zoals we van hem gewend zijn).

Bekijk de A$AP Rocky x PUMA F1 collectie hier.