Skip to content
Upcoming

3M materiaal wordt toegevoegd op de Air Force 1

19 augustus 2020 11:26
3M materiaal wordt toegevoegd op de Air Force 1

Hoewel de Nike Air Force 1 niet meteen de eerste sneaker is die in je opkomt als je aan 3M denkt, is dit de laatste paar jaar toch flink veranderd. De Air Force 1 kreeg steeds vaker variaties met reflecterende elementen. Deze speciale release zal een officiële samenwerking zijn tussen de twee partners.

3M begon in 1902 door vijf oprichters met maar één doel voor ogen: het delven van korund om zo schuurpapier en slijpstenen te maken. Uiteindelijk bleken ze geen korund te vinden maar anorthosiet, waar uiteindelijk het 3M materiaal van gemaakt kon worden. Tot op de dag van vandaag wordt het materiaal gebruikt in enorm veel industrieën en dus ook op veel sneakers.

3M x Nike Air Force 1 | CT2299-100

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit getrommeld en glad leer. Een zwarte tong, sockliner en hiel patch bieden wat contrast aan het witte bovenwerk. Het 3M materiaal is geplaatst aan de voorkant van de veters en de hiel. Op de tong staat nog het logo van Nike en 3M. De sneaker wordt afgemaakt door een witte mid- en outsole.

De 3M x Nike Air Force 1 wordt ergens in de aankomende weken verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 '07 LV8 3M Project

CT2299-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike