Skip to content
Upcoming

21 Savage x Nike Air More Money

22 maart 2019 12:24
21 Savage x Nike Air More Money

21, 21, 21, 21, 21, 21 Savage gaat samenwerken met Nike. Ze gaan dit doen in de vorm van een Nike Air More Money. Over de release van de 21 Savage x Nike Air More Money is nog niks bekend. Maar een goede first look kan zeker geen kwaad.

De sneaker beschikt over een geheel rode upper. Op de upper zitten ontzettend veel details die refereren naar de rapper uit Atlanta. Zo staat er op de hak van de linker sneaker ’21’ en op de hak van de rechter sneaker ‘Savage’. Daaronder is het kenmerkende hockeymasker uit de film ‘Friday 13th’ die gedragen werd door de moordenaar Jason Voorhees. 21 Savage is erg fan van Jason en refereert vaak in zijn teksten naar de moordenaar uit ‘Friday 13th’. 21 Savage heeft zelfs een ketting met het masker erop.

De echte eye-catcher zit op de verwisselbare flappen die kenmerkend zijn voor de Nike Air More Money. In totaal zijn er vijf verschillende flappen die je op het rode bovenwerk van de sneaker kan dragen. Zo staan er verschillende teksten of tekens op de flappen. De eerste heeft de tekst ‘ISSA’ en ‘KNIFE’ op de bovenkant staan. Er is er ook een met twee keer het woord ‘ISSA’ erop. Deze staan voor het woord dat de rapper vaak gebruikt in zijn teksten. ISSA betekend gewoon ‘It’s a’. De derde heeft de tekst ‘Savage Mode’ erop staan. Deze verwijst natuurlijk naar zijn album ‘Savage Mode’ waar 21 Savage in 2016 mee doorbrak. De laatste flappen beschikken over een ‘dager’ die 21 Savage ook op zijn voorhoofd heeft getatoeëerd.

De release

Er is nog niks bekend of de 21 Savage x Nike Air More Money überhaupt wel zal releasen. Het zou ook kunnen dat het een Players Exclusive is en daarom nooit zal uitkomen voor het grote publiek.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


21 Savage x Nike Air More Money
21 Savage x Nike Air More Money
21 Savage x Nike Air More Money
21 Savage x Nike Air More Money
Images by ovrnundrshp