Skip to content
Upcoming

12 Days of Christmas // Day 7

27 december 2018 08:00
12 Days of Christmas // Day 7

Onze ”12 days of Christmas” actie is in volle gang! Allereerst hopen wij dat jullie een hele leuke kerst hebben gehad! Wij hebben onlangs onze Sneakerjagers app gelanceerd! En dat is niet het enige… ook hebben wij een actie waar wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 uit onze zoekmachine in de app gaan verloten.

Day 7 is aangebroken en het is weer tijd dat we een nieuwe holy grail gaan verloten. Dit keer is het de Size? x Nike Air Max 1 ”What the Safari”.

Day 7 // Size? x Nike Air Max 1 ”What the Safari”

Size? en Nike hebben samengewerkt en een ”What the Safari” pack ontworpen. Het eerste model in het pack was in de vorm van een Air Max 95. De echte hype sneaker uit het pack was de Nike Air Max 1 die tot op de dag nog steeds populair is.

Let’s go back in time

In 1987 zijn er twee iconen geïntroduceerd bij Nike, namelijk de Air Max 1 en de Air Safari. De Air Max 1 was de eerste sneaker met een zichtbare Air-unit, zodat je de Air technologie echt kon zien. Buiten dit was het design van de schoen populair dankzij de strakke lijnen met een sportief uiterlijk. De Air Safari heeft veel overeenkomsten met de Air Max 1, veel panelen op de schoen zijn bijna hetzelfde. Waar de sneaker echt beroemd door is geworden is de uiteraard Safari-print. Tinker Hatfield is verantwoordelijk voor beide ontwerpen en bewees hier mee erg vooruitstrevend te zijn.

De Size? x Nike Air Max 1 ”What the Safari” was meteen een hit, dit komt doordat de sneaker een bijna all-over Safari-print heeft. De mudguard is in een volledig zwarte Safari-print en heeft een oranje mini-Swoosh. De overlay heeft een grijs met zwarte Safari-print, dit past mooi bij de Swoosh die een zwarte Safari-print heeft. De basis van de sneaker komt in een oranje kleur die ook werd gebruikt op de originele air safari. De outsole bestaat uit een oranje/zwarte kleur met lichtbruine details.

Hoe werkt de actie nou precies?

Download eerst de Sneakerjagers app en schrijf je nu vóór 22:00 in op de Sneakerjagers app en maak kans om de Size? x Nike Air Max 1 ”What the Safari” te winnen. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer opgeven voor een nieuwe kans/dag.

Om mee te doen aan de actie moet je eerst de Sneakersjagers app downloaden. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij elke dag een van meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]