Skip to content

Arkk Copenhagen

De naam Arkk heeft een Scandinavische geschiedenis. Scandinavische zeelieden wijzen altijd de weg naar nieuwe plaatsen en mogelijkheden, wat de situatie ook is. De letter 'A' op deze schoenen, geborduurd in de vorm van een scheepsboeg, symboliseert toekomstige paden en innovatie en begeleidt elke eigenaar op zijn of haar persoonlijke reis.

Op een zomernacht werd Arkk Copenhagen opgericht met als doel een sneaker te maken die comfortabel en functioneel was en de Scandinavische traditie van eenvoud belichaamde. Een samenwerking tussen ontwerpers Thomas Refdahl en Kasper Hj Rasmussen kwam tot bloei in 2014. Innovatief zijn en de beste moderne sneaker ter wereld maken, dat is waar het bij Arkk Copenhagen allemaal om draait.

Constructie van de Arkk Sneakers

Naast een doordacht silhouet en minimalistische details zijn Arkk sneakers perfect geschikt voor het moderne leven.

Ze gebruiken alleen de beste materialen om hun sneakers te maken en elke sneaker is ontworpen voor maximaal comfort.

Omdat Arkk Copenhagen duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, worden de schoenen gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen en wordt er een streng dierenwelzijnsbeleid gevoerd.

De geschiedenis van ARKK Kopenhagen

2014

Het Deense ARKK Copenhagen wordt opgericht door Kasper Høj Rasmussen en Thomas Refdahl.

Raven shoe in nature

2015

ARKK introduceert zijn eerste sneakermodel, de Raven, met een strak en minimalistisch design.

Arkk Copenhagen Asymtric White

2016

De modellen Asymtrix en Lion breiden de productlijn van ARKK Copenhagen uit.

Arkk Copenhagen Raven

2017

Een nieuwe Raven FG 2.0 heeft een verbeterd silhouet met verbeterde materialen en constructie.

wood wood

2018

Een special edition sneakercollectie wordt uitgebracht door ARKK Copenhagen in samenwerking met het in Kopenhagen gevestigde streetwearmerk Wood Wood.

Arkk Copenhagen Velcalite

2019

Met lichtgewicht materialen en een uniek vetersysteem is het Velcalite-model een nieuw aanbod van het merk.

Arkk Copenhagen Pythron

2020

Met het Pythron model combineert ARKK Copenhagen atletische prestaties met fashion-forward design.

Arkk Copehagen Eaglezero S-E15

2021

Met de Eaglezero S-E15 introduceert het merk een sneaker die bekend staat om zijn innovatieve materialen en comfortgericht design.

In de wereld van vandaag

ARKK Copenhagen heeft zijn reis altijd opgevat als een avontuur, en ze hebben zichzelf altijd tot het uiterste gedreven om uit te vinden wat er mogelijk is.

Ze geloven dat er altijd iets nieuws te ontdekken valt en ze zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten met een innovatieve en vooruitstrevende instelling.

Hun passie en toewijding hebben van hen een internationale leider in de schoenenindustrie gemaakt.

Of het nu het team in Kopenhagen of het team in Vietnam is, ze zijn allemaal toegewijd om jou de beste schoenen te bieden met populaire modellen zoals Arkk Raven, Arkk Lyron en Arkk Avory.

Wist je dat?

Om de schoenmodellen een naam te geven, gebruikt ARKK Copenhagen een unieke methode.

Elke sneaker krijgt een code van drie letters in plaats van een traditionele naam. Met behulp van de initialen van een stad die het ontwerp of concept van het schoenmodel inspireerde, haalt het merk inspiratie uit tal van steden over de hele wereld die bekend staan om hun architectuur, cultuur en mode.

Naast het benadrukken van de wereldwijde invloed van het ontwerp, voegt deze naamgeving ook een uniek en herkenbaar element toe aan de merkidentiteit van ARKK Copenhagen. De sneakers worden verbonden met specifieke steden en roepen een gevoel van stedelijke stijl en inspiratie op.