Skip to content

The Simpsons X adidas McCarten 'Ned Flanders'
GY8439
85% upvoted

Productdetails

StylecodeGY8439
Merkadidas
Modeladidas McCarten
ColorwayWild Brown/Wild Brown/Core Black
KleurBruin
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum18-05-2023
Beoordeling8.5 / 10 (223 stemmen)
Gepubliceerd16 augustus 2021 10:06
Bijgewerkt20 mei 2024 07:30
The Simpsons X adidas McCarten 'Ned Flanders' is een unieke samenwerking tussen de iconische animatieserie "The Simpsons" en adidas. Deze speciale sneaker is vernoemd naar het karakter Ned Flanders, een buurman van de Simpsons en bekend om zijn conservatieve levensstijl en kenmerkende uitdrukkingen.

De adidas McCarten 'Ned Flanders' is ontworpen met subtiele verwijzingen naar het personage. De sneaker heeft een clean en klassiek silhouet met een upper van hoogwaardig leer en suède in een rustig kleurenpalet. Het kleurenschema is geïnspireerd op de outfit van Ned Flanders, met voornamelijk groen en bruine tinten, aangevuld met enkele subtiele details in andere kleuren.

De sneaker wordt geleverd in een speciale doos, compleet met een bijpassende hangtag en een poster. De verpakking en de poster zijn ontworpen met een knipoog naar het Leftorium. Dit is een verwijzing naar de iconische winkel van Ned Flanders in "The Simpsons" waar hij linkshandige producten verkoopt. 

Voor fans van "The Simpsons" en sneakerliefhebbers is de The Simpsons X adidas McCarten 'Ned Flanders' een geweldige keuze. Het combineert de herkenbare stijl van Ned Flanders met de kwaliteit en vakmanschap van adidas, waardoor het een unieke sneaker is voor in de collectie.
The Simpsons X adidas McCarten 'Ned Flanders' GY8439
157
mei
18
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download