Skip to content

Quartersnacks x Converse One Star Pro 'Black'
A09555C
100% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse One Star Pro Suede 'Black'Converse One Star Academy Pro Suede 'Blue'Jamie Platt x Converse One Star Pro 'Black'Converse One Star Academy Pro 'Totally Neutral'Converse One Star Academy Pro Suede 'Red'Converse One Star Academy Pro 'Black'

Productdetails

StylecodeA09555C
MerkConverse
ModelConverse One Star
ColorwayBlack/Egret/Hyper Blue
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum20-03-2024
Beoordeling10 / 10 (2 stemmen)
Gepubliceerd22 februari 2024 12:22
Bijgewerkt27 april 2024 05:07
De Quartersnacks x Converse One Star Pro Ox Pack in 'Black' is een must-have voor skateboarders. Deze sneakers hebben weelderig, ruig suède bovenwerk en accentstiksels die diepte en karakter toevoegen aan de algehele look. 

Het opvallende element is het Converse Chevron-sterlogo in blauw, met contrasterend slangenleer dat een element van luxe toevoegt aan de stoere skatesneaker. Het ontwerp is smaakvol afgewerkt met het Quartersnacks-logo op de tong en de binnenkant en een custom slangenleren binnenzool voor een verborgen maar prachtig detail. 

De klassieke wit met zwarte tussenzool in combinatie met een rubberen buitenzool van gum zorgt voor zowel stijl als functionaliteit in het skatepark. Deze sneakers zijn gemaakt om de esthetische en tactiele kwaliteiten van skateboardschoenen te weerspiegelen, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op de garderobe van elke skater.
Quartersnacks x Converse One Star Pro 'Black' A09555C
2
mrt.
20
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download