Skip to content

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 3 'White'
DV4129-100
45% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 2Nike Vaporfly 3Nike ZoomX Vaporfly Next% 2Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 RacingNike Wmns ZoomX VaporFly Next% 3 'White Particle Grey'Nike ZoomX VaporFly Next% 3 'Blue Ribbon Sports'

Productdetails

StylecodeDV4129-100
MerkNike
ModelZOOMX VAPORFLY NEXT%
ColorwayWhite/Smoke Grey/Particle Grey
KleurWit
DoelgroepMannen
Releasedatum13-04-2023
Gepubliceerd23 maart 2023 01:01
Bijgewerkt27 april 2024 06:26
De Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 3 (DV4129-100) is ontworpen voor ambitieuze en competitieve mensen met een passie voor hardlopen en snelheid. Van experts tot beginners, deze schoen is perfect voor de achtervolgers, de racers en de verhoogde pacers die het onvangbare willen vangen. 
 
Een flyplate van koolstofvezel over de hele lengte zorgt voor een stijf en stuwend gevoel. Nike's iconische ZoomX-schuim ontsluit meer energieteruggave dan voorheen en geeft je een veerkrachtig, veerkrachtig gevoel. De tussenzool bolt opzettelijk uit bij de hiel om het gewicht aan de binnenkant van de voet te verminderen, wat uiteindelijk zorgt voor een stabielere rit. De eersteklas Flyknit garens en de speciale zones in de voorvoet tillen de prestaties van de Vaporfly naar een hoger niveau en zorgen voor een superieur ademend vermogen, ondersteuning, flexibiliteit en zachtheid in combinatie met een cool design.
 
De kleuren White, Smoke Grey en Particle Grey zorgen voor een eenvoudige, minimalistische esthetiek, waardoor het heel gemakkelijk is om deze schoen in je garderobe op te nemen. Stap in de Nike ZoomX Vaporfly sneakers en laat ze je naar nieuwe hoogten dragen. Elke stap in deze schoenen is een sprong in de richting van je doelen, een stap dichter bij grootsheid.
 
Nike ZoomX Vaporfly NEXT% 3 'White' DV4129-100
-1
apr.
13
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download