Skip to content

Nike Terminator Low 'Liberté'
FJ4207-001
86% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Terminator Low 'Medium Ash'Nike Terminator Low 'Granite'Nike Terminator Low 'UNLV'Nike Terminator Low 'Velvet Brown'Nike Terminator High 'Cocoa Snake'Nike Terminator High 'Georgetown'

Productdetails

StylecodeFJ4207-001
MerkNike
ModelNike Terminator
ColorwayPhantom/Wolf Grey/Coconut Milk
KleurBeige
DoelgroepMannen
Releasedatum30-06-2023
Beoordeling8.6 / 10 (81 stemmen)
Gepubliceerd23 april 2023 05:57
Bijgewerkt27 maart 2024 05:35
Maak kennis met de Nike Terminator Low 'Liberté,' een schoen die klassiek design combineert met een vleugje bevrijding. Het kenmerkende ontwerp van dit iconische silhouet is ontleend aan de geest van vrijheid en onafhankelijkheid. 

Het bovenwerk van deze sneaker is vakkundig gemaakt van een mix van hoogwaardige materialen van leer en stof. De 'Liberté' colorway heeft een zachte en patriottische uitstraling dankzij het gevarieerde kleurenpalet met onder andere 'Phantom', 'Wolf Grey' en 'Coconut Milk'. Het is een opvallende optie voor elke sneakerfan dankzij de iconische Nike branding en ingewikkelde details.

Maar de Nike Terminator Low 'Liberté' is meer dan alleen uiterlijk. Daarnaast heeft hij dempende tussenzolen en stevige rubberen buitenzolen die de hele dag comfort en betrouwbare tractie bieden. De Nike Terminator Low 'Liberté' is een stijlvolle manier om je liefde voor vrijheid te uiten.
Nike Terminator Low 'Liberté' FJ4207-001
59
jun.
30
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download