Skip to content

Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey'
FB8938-001
76% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Mac Attack PRM 'Better With Age'Social Status x Nike Mac Attack SP 'Summit White'Nike Mac Attack 'Oil Green'Nike Mac Attack 'Red Crush'Nike Mac Attack QS SP 'Black and White'Nike Mac Attack 'Lemon Venom'

Productdetails

StylecodeFB8938-001
MerkNike
ModelNike Mac Attack
ColorwayLight Smoke Grey/Black/White
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum27-11-2023
Beoordeling7.6 / 10 (127 stemmen)
Gepubliceerd20 mei 2023 05:46
Bijgewerkt14 mei 2024 06:33
De Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey' is een eerbetoon aan de originele Mac Attack sneaker uit de jaren '80. Deze retro sneaker brengt de vintage stijl terug met een moderne twist en biedt een mix van nostalgische flair en eigentijdse stijl.

De colorway 'Light Smoke Grey' geeft de Nike Mac Attack OG een ingetogen en veelzijdige uitstraling. De upper van de sneaker is gemaakt van hoogwaardig leer, mesh en nylon, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De grijze tint voegt een vleugje subtiliteit toe aan het ontwerp en maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

De Nike Mac Attack OG is voorzien van enkele iconische details die kenmerkend zijn voor de jaren '80-stijl. Denk aan de opvallende panelen, de Nike Swoosh en de checkerboard element op de tong, net zoals bij de oorspronkelijke release in 1984. Deze klassieke elementen brengen een gevoel van nostalgie naar boven en maken de sneaker een must-have voor sneakerliefhebbers en retro-enthousiastelingen.

Met zijn nostalgische design, hoogwaardige materialen en moderne details is de Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey' een sneaker die zowel liefhebbers van klassieke stijl als sneakerheads zal aanspreken. Stap in de tijdloze allure van de jaren '80 en geef je outfit een retro boost met deze unieke sneaker.
Nike Mac Attack OG 'Light Smoke Grey' FB8938-001
65
nov.
27
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download