Skip to content

Nike ISPA Mindbody 'Barely Volt'
DH7546-700
31% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike ISPA Mindbody 'Olive Grey'Nike ISPA Mindbody 'Black Anthracite'Nike Ispa Mindbody 'Orange'Nike ISPA MindBody 'Black White'

Productdetails

StylecodeDH7546-700
MerkNike
ModelNike ISPA Mindbody
ColorwayBarely Volt/Plum Fog-Volt-Coconut Milk
KleurMulticolor
DoelgroepMannen
Releasedatum25-04-2023
Gepubliceerd28 februari 2023 06:20
Bijgewerkt29 maart 2024 10:52
De Nike ISPA Mindbody 'Barely Volt' is een unieke hardloopschoen die deel uitmaakt van de ISPA (Improvised, Scavenge, Protect, Adapt) collectie van Nike. De ISPA Mindbody-sneaker is ontworpen om het gebruik van materialen voor sneakers te verminderen. Het ontwerp is ook gericht op het einde van de levensduur van de sneaker, waardoor ze gemakkelijk uit elkaar te halen zijn. Als je de sneaker zijn tijd heeft gehad, kun je ze terugbrengen naar een deelnemende Nike-winkel. Hier krijgen ze een nieuw leven door middel van donatie of recycling, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van de materialen.

De 'Barely Volt'-versie van de sneaker heeft een opvallend uiterlijk met een felgroene 'Barely Volt'-kleur op de Flyknit upper. Het ontwerp heeft een sokachtige pasvorm voor een nauwsluitende en comfortabele ervaring. Andere kenmerken van de sneaker zijn onder meer de geel-zwarte zool, en cord-lock vetersluiting voor een veilige pasvorm.

Al met al is de Nike ISPA Mindbody 'Barely Volt' een opvallende en technisch geavanceerde hardloopschoen die zowel stijlvol als functioneel is.
Nike ISPA Mindbody 'Barely Volt' DH7546-700
-37
apr.
25
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download