Skip to content

NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone'
DR0508-001
•42% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nocta x Nike Hot Step 2 'Total Orange'Drake x Nike Hot Step Air Terra 'Triple Black' - Nocta

Productdetails

StylecodeDR0508-001
MerkNike
ModelNike Hot Step Air Terra
ColorwayLight Bone/Light Bone/Cobblestone/Gum
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum07-06-2023
Gepubliceerd13 mei 2023 06:05
Bijgewerkt27 april 2024 07:26
De NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone' is een waanzinnige samenwerking tussen NOCTA, het kledingmerk van Drake, en Nike. Deze speciale editie van de Air Terra sneaker combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp en een unieke slangenprint.

De upper van de NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone' is gemaakt van hoogwaardig leer. De sneaker heeft een opvallende 'Light Bone' kleur, die een neutrale en veelzijdige uitstraling geeft. Wat deze editie echt onderscheidt, is de toevoeging van een slangenprint op de gehele upper. Deze slangenprint voegt een vleugje textuur en visuele interesse toe aan het ontwerp.

De NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone' is ontworpen met de nadruk op functionaliteit en prestaties. De sneaker is uitgerust met Nike Air-demping in de hiel, waardoor responsieve demping en comfortabel draagcomfort worden geboden. De rubberen buitenzool met een robuust profiel zorgt voor uitstekende grip en tractie, waardoor de sneaker geschikt is voor verschillende terreinen en omstandigheden.

Als een samenwerking tussen NOCTA en Nike straalt de NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone' een unieke stijl en exclusiviteit uit. Het combineert elementen van streetwear en sportieve functionaliteit, waardoor het een veelzijdige sneaker is die geschikt is voor zowel casual outfits als sportieve activiteiten. Met zijn opvallende slangenprint en subtiel kleurenpalet is deze sneaker de perfecte keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en eigentijdse stijl.
NOCTA x Nike Hot Step Air Terra Snakeskin 'Light Bone' DR0508-001
-10
jun.
7
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download