Skip to content

Nike Air Rift 'Black, White, and Laser Orange'
DX5422-001
63% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Zoom Vomero 5 SP Sanddrift/Earth/MuslinNike Waffle Debut 'Light Iron Ore Sanddrift' Nike Woodside 2 High ACG GS 'Sanddrift Obsidian'

Productdetails

StylecodeDX5422-001
MerkNike
ModelNike Rift
ColorwayBlack/White/Laser Orange
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum17-06-2023
Beoordeling6.3 / 10 (8 stemmen)
Gepubliceerd5 juni 2023 15:08
Bijgewerkt25 april 2024 07:28
De Nike Air Rift 'Black, White, and Laser Orange' is een opvallende en unieke sportschoen die werd geïntroduceerd als onderdeel van de Air Rift-serie van Nike. De sneaker is geïnspireerd op de Keniaanse renners die blootsvoets trainen en heeft een kenmerkend ontwerp dat zowel functioneel als modieus is.

Een opvallend kenmerk van de Nike Air Rift is het gespleten teenontwerp. De sneaker heeft een gescheiden grote teen en de overige vier tenen zijn samengevoegd. Dit ontwerp is bedoeld om de natuurlijke beweging van de voet na te bootsen en zorgt voor meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid tijdens het lopen.

De 'Black, White, and Laser Orange' colorway van de Nike Air Rift heeft een zwarte basis, met witte accenten en opvallende laseroranje details. Dit kleurenschema geeft de sneaker een opvallende uitstraling en zorgt ervoor dat deze goed opvalt tijdens het dragen. De bovenkant van de Nike Air Rift is gemaakt van ademende mesh, waardoor de voeten koel en geventileerd blijven tijdens het sporten. De sneaker is voorzien van verstelbare klittenbandsluitingen, waardoor een aanpasbare en veilige pasvorm mogelijk is.

De Nike Air Rift 'Black, White, and Laser Orange' combineert stijl en functionaliteit in één opvallende sportschoen. 
Nike Air Rift 'Black, White, and Laser Orange' DX5422-001
2
jun.
17
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download