Skip to content

Nike Air Max Pulse 'Photon Dust'
DR0453-001
77% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Pulse WMNS 'Light Violet Ore'Nike Air Max Pulse WMNS 'Light Iron Ore'Nike Air Max Pulse 'Batman'Nike Air Max Pulse 'Cobblestone'Nike Air Max Pulse 'Aura'Nike Air Max Pulse 'Black Metallic Gold'

Productdetails

StylecodeDR0453-001
MerkNike
ModelNike Air Max Pulse
ColorwayPhantom/High Voltage/White/Reflective Silver
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum26-03-2023
Beoordeling7.7 / 10 (79 stemmen)
Gepubliceerd15 februari 2023 13:05
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De Nike Air Max Pulse WMNS 'Photon Dust' is uitgevoerd in een lichtgrijze en zilveren kleurstelling met rode details. Het silhouet heeft een 'Phantom' mesh bovenwerk voor meer ademend vermogen. De zilveren Swoosh met uitgesneden buik is op de zijkant te zien. Op de tong en de binnenzool is het Air Max logo in een mix van wit, rood en zwart, terwijl het logo op het TPU volledig wit is en opgaat in het ontwerp. Rode mini Swooshes zijn overal op de schoen te zien, op de laterale, hiel tab en Air Bubble, wat een sprankje kleur geeft aan het tonale ontwerp. De tussenzool van het model heeft een glad lichtgrijs schuim op de voorvoet, voorafgegaan door een witte buitenzool. De achterkant van het ontwerp is bekleed met textiel en presenteert de transparante Airbubble bovenop een semi-transparante zilveren buitenzool.

Het ontwerp van de sneaker heeft een zeer strakke uitstraling door het lichtgrijze bovenwerk met gekleurde details. Een identiek ontwerp in een volledig wit bovenwerk is de 'Phantom' colorway.
Nike Air Max Pulse 'Photon Dust' DR0453-001
43
mrt.
26
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download