Skip to content

Nike Air Max CB 94 'Light Iron Ore'
FD8632-001
50% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Dawn SENike Air Max Dawn (GS)Nike Air Max 2013Nike Air Max SC 'White University Red'Nike Womens Air Max Dawn Sail Marathon Running Nike Air Max Dawn

Productdetails

StylecodeFD8632-001
MerkNike
ModelNike Air Max Dawn
ColorwayLight Iron Ore/Monarch/Black/Light Bone
KleurGrijs
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum28-08-2023
Gepubliceerd17 juli 2023 05:55
Bijgewerkt14 mei 2024 06:33
De Nike Air Max2 CB 94 'Light IRon Ore' steelt de show met zijn opvallende airbrushed details die oranje, zwarte en grijze tinten vakkundig combineren in het bovenwerk. Het canvas van het bovenwerk is gemaakt van wit beenderleer, wat een strakke achtergrond vormt voor de opvallende ontwerpelementen. Met name de overlays zijn vakkundig gemaakt met zwarte spuiteffecten, die in schril contrast staan met de smetteloze basis. Dit paar sneakers heeft bootie sockliners, hiellipjes, grote oogjes met zorgvuldig geweven veters en andere doordachte ontwerpelementen. 

Een verscheidenheid aan merkonderdelen, zoals mini Swooshes, Nike borduursel, rubberen tongbadges, Nike Air hielplaten en ingewikkeld bedrukte inlegzolen, verhogen de esthetiek van de schoen. Zwarte luchtgesteunde tussenzolen en contrasterende rubberen buitenzolen maken het harmonieuze geheel van het ontwerp prachtig af en benadrukken de nauwgezette aandacht voor detail die deze iteratie onderscheidt. In essentie vertegenwoordigt de Nike Air Max2 CB 94 iteratie een artistieke samensmelting van kleuren, materialen en branding die zorgvuldig is gepland om een opvallend en samenhangend geheel te produceren.
Nike Air Max CB 94 'Light Iron Ore' FD8632-001
0
aug.
28
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download