Skip to content

Nike Air Ship SP 'Tech Grey'
DZ3497-100
‱69% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Awake NY x Jordan Air Ship PE SP 'University Red'SoulGoods x Jordan Air Ship PE 'Baroque Brown'Forget-me-nots x Air Jordan Air Ship PE SP 'From Bud To Flower'Nike Air Ship PE SP 'Realtree Camo'

Productdetails

StylecodeDZ3497-100
MerkNike
ModelNike Air Ship
ColorwaySummite White/Gumsmoke/Tech Grey
KleurBeige
DoelgroepMannen
Releasedatum07-06-2023
Beoordeling6.9 / 10 (39 stemmen)
Gepubliceerd25 februari 2023 06:07
Bijgewerkt25 april 2024 06:39
De Nike Air Ship SP 'Tech Grey' is een gloednieuwe kleurstelling die doet denken aan de originele Air Jordan 1 High OG 'Neutral Grey' uit 1985. Deze versie is gekleed in een kleurenschema van Summit White, Gunsmoke en Tech Grey.

De Jordan Air Ship 'Tech Grey' heeft een upper van Summit White leer met een geperforeerde neus voor ademend vermogen, nylon tongen en Tech Grey suĂšde Swooshes en hielen. Gunsmoke merklabels op de tong, een binnenkant met Gunsmoke voering, 'Nike Air' borduursel op de hielen en een rubberen outsole boven op een witte midsole completeren het strakke ontwerp.

Deze nieuwe kleurvariant van de Jordan Air Ship combineert een klassiek silhouet met eigentijdse details, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor sneakerliefhebbers. Met de subtiele kleuren en hoogwaardige materialen is de Air Ship SP 'Tech Grey' een eerbetoon aan het verleden van Jordan Brand en biedt het tegelijkertijd een frisse en moderne uitstraling.
Nike Air Ship SP 'Tech Grey' DZ3497-100
15
jun.
7
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download