Skip to content

Nike Air Humara 'Oil Green'
FJ7098-301
67% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Humara QS 'Black Metallic Silver'Jacquemus x Nike Air Humara 'White'Nike Air Humara 'Midnight Navy'Nike Air Humara 'Buff Gold'Nike Air Humara QS 'Polar'Nike Air Humara WMNS  'Pale Ivory'

Productdetails

StylecodeFJ7098-301
MerkNike
ModelNike Air Humara
ColorwayOil Green/Malachite/Phantom/Light Bone
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum22-08-2023
Beoordeling6.7 / 10 (6 stemmen)
Gepubliceerd11 augustus 2023 05:36
Bijgewerkt28 april 2024 06:26
Op het gebied van high-fashion samenwerkingen werkte Nike vorig jaar samen met Jacquemus om de Air Humara sneaker in een nieuw jasje te steken. Het Air Humara silhouet werd nieuw leven ingeblazen als gevolg van deze samenwerking en heeft sindsdien succesvolle lanceringen en een breed scala aan esthetica gekend, waaronder de opvallende 'Oil Green' colorway. Het bovenwerk van de Air Humara bestaat uit een mix van materialen, met overlays van leer, een basis van mesh en synthetische accenten. 

Het kleurenpalet van de 'Oil Green' colorway heeft een ingetogen grijs over de basis, terwijl zwarte accenten zorgen voor contrast op de middenvoetstroken, het spatbord en de voering. Met name de Swooshes zijn levendig groen en de kenmerkende 'Oil Green' bedekt belangrijke gebieden zoals de bovenste overlay, de geborduurde Swoosh op de teen en het hiellipje. De middenzool met ruitpatroon boven een duurzame zwarte buitenzool maakt het ontwerp compleet. 
Nike Air Humara 'Oil Green' FJ7098-301
2
aug.
22
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download