Skip to content

New Balance WRPD Runner 'Navy'
UWRPDMMB

Misschien vind je dit ook leuk

New Balance WRPD Runner 'Licorice' - Pastel PackNew Balance WRPD Runner SFC 'Ash'New Balance WPRD Runner 'Magnet'New Balance WRPD Runner 'Grey Matter'New Balance WRPD Runner 'Green'New Balance WRPD Runner 'Marine Blue'

Productdetails

StylecodeUWRPDMMB
MerkNew Balance
ModelNew Balance WRPD
ColorwayNB Navy/Sea Salt
KleurNavy
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum01-03-2024
Gepubliceerd3 februari 2024 05:20
Bijgewerkt10 mei 2024 06:11
De WRPD Runner, geïntroduceerd in 2023, betekende een belangrijke afwijking van de traditionele esthetiek van New Balance. Deze innovatieve silhouet combineert prestaties erfgoed met een vooruitstrevend design, en de Navy Sea Salt colorway zet deze trend voort in 2024. 

De bovenste is voorzien van marineblauw leer overlays, terwijl de middenvoet brandmerken de iconische 'N' logo in een subtiele grijs. Een ton-sur-ton grijs suède op de hiel voegt elegantie toe en contrasteert met de marine accenten. De dikke zool unit is voorzien van New Balance's Fuel Cell technologie, het aanbieden van een optimale mix van demping en energie terug te keren voor een ongeëvenaarde loopervaring, in combinatie met een golvende rubberen buitenzool.

De basislaag van grijs-wit mesh zorgt voor ademend vermogen en comfort. De WRPD Runner Navy Sea Salt is een perfecte mix van vorm en functie, ideaal voor hardlopers die zowel prestaties als stijl waarderen.
New Balance WRPD Runner 'Navy' UWRPDMMB
0
mrt.
1
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download